Σε καλό δρόμο βρίσκεται ο Α.Ο. Χανιά για να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τον Ανδρέα Σταματή.

Ο επιθετικός του ΑΟΧ μίλησε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ. Αναλυτικά όσα είπε: «Ήταν ένα δύσκολο φιλικό. Το ξέραμε ότι ο ΟΦΗ είναι μία καλή ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω ότι είχαμε μία καλή ομάδα. Τώρα μένει να δουλέψουμε ακόμα παραπάνω στα σημεία που θέλει ο προπονητής μας για να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όποτε και αν γίνει αυτή».

Για το πώς βλέπει την ομάδα που ξεκίνησε σχεδόν τελευταία την προετοιμασία της και για τον στόχο που έχει: «Όπως είπατε κι εσείς ξεκινήσαμε στο τέλος, αρχές Αυγούστου. Είμαστε μία καινούρια ομάδα, τώρα μονταριζόμαστε και προσπαθούμε να βρούμε μία ομοιογένεια. Πιστεύω ότι ματς με το ματς γινόμαστε όλο και καλύτεροι και αυτό φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο με τα αποτελέσματα που έχουμε. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Όσο για τους στόχους της ομάδας πιστεύω ότι είναι μία γρήγορη παραμονή κι από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο μπορέσουμε».

Για τη “μάχη”  της ανόδου: «Η άνοδος πιστεύω ότι θα κριθεί ανάμεσα σε τέσσερις ομάδες, τον Άρη, τον Απόλλωνα, τον ΟΦΗ και τα Τρίκαλα. Αλλά η Β’ Εθνική είναι δύσκολο πρωτάθλημα και δεν χρειάζεται να έχεις μόνο ονόματα για να ανέβεις την κατηγορία. Πρέπει να μοχθήσεις σαν ομάδα και σαν παίκτες και γενικά να υπάρχει ένα σύνολο που να βλέπει κάθε ματς σαν τελικό και να παίρνει τους αγώνες».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο του ΑΟΧ: «Ο κόσμος βλέπει την καλή δουλειά που κάνουμε και το πόσο πολύ προσπαθούμε. Μας έχει δείξει ότι είναι δίπλα μας σε ό,τι χρειαστούμε και πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας και δίπλα μας, όπως κάθε χρόνο που στηρίζει την ομάδα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook