Οι πινακίδες στο σταυροδρόμι του Κολυμπαρίου δείχνουν πλέον την υποχρεωτική κατεύθυνση και την απαγόρευση διέλευσης στα πουλιά, τα οποία πουλάκια όπως φαίνεται και από τις δεκάδες κουτσουλιές, έχουν τις πινακίδες… “γραμμένες”

Πέρα από το αστείο του πράγματος, οι πινακίδες αυτές έχουν πέσει εδώ και καιρό στο Κολυμπάρι, στο σταυροδρόμι της Παλαιάς Εθνικής Οδού Χανίων – Κισάμου και άνθρωπος δεν έχει ενδιαφερθεί να τις τοποθετήσει στη θέση τους.

 

Κι όλα αυτά σε ένα σταυροδρόμι που ακόμα και για τους Χανιώτες μοιάζει με γρίφο καθώς διασταυρώνονται 4 δρόμοι! Ποιος περνά από που και πότε; Πόσο μάλλον όταν τον δρόμο καλούνται να περάσουν τουρίστες οι οποίοι μοιάζουν χαμένοι και σταματούν στη μέση του δρόμου καθώς δεν ξέρουν πώς να κινηθούν. 

Από τη μια πλευρά της κολόνας το stop και από την άλλη η υποχρεωτική κατεύθυνση πορείας και η απαγόρευση εισόδου σε όλα τα οχήματα. Δεν είναι δα και πληροφοριακές πινακίδες για να δείξουν τόση αδιαφορία οι αρμόδιοι. Είναι σημαντικές ρυθμιστικές πινακίδες η απουσία των οποίων μπορεί να προκαλέσει ακόμα και ατύχημα.

 

Από τη στιγμή που πρόκειται για την παλαιά εθνική οδό, η ευθύνη ανήκει προφανώς στην Περιφέρεια.Θα κάνει τον κόπο η Αντιπεριφέρεια Χανίων να στείλει κάποιον τεχνικό να τοποθετήσει ξανά τις ταμπέλες ή θα αναλάβουν την ευθύνη για όποια ατυχήματα γίνουν από εδώ και στο εξής λόγω ελλιπούς σήμανσης;

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook