Με αναλυτικούς πίνακες στους οποίους αναγράφονται οι ώρες των προπονήσεων στο κλειστό γυμναστήριο Σούδας, ο ΝΑΟΣ ανταπαντά στην τοποθέτηση του δήμου Χανίων που ήρθε μετά την κατάληψη του γυμναστηρίου στην οποία προχώρησε το Δ.Σ. του ΝΑΟΣ ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Όπως αναφέρει το Δ.Σ. του ΝΑΟΣ στην απάντησή του προς τον δήμο Χανίων:

“Σε απάντηση σημερινού δημοσιεύματος του Δήμου Χανίων (γραφείο αθλητισμού) και σε αποκατάσταση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, το ΔΣ του ΝΑΟ Σούδας παραθέτει τα κάτωθι αδιάσειστα στοιχεία τα οποία προκύπτουν από την επεξεργασία των προγραμμάτων προπονήσεων του κλειστού γυμναστηρίου Σούδας τόσο της περασμένης αγωνιστικής περιόδου όσο και της φετινής:

 

Ως προς την παράγραφο του δημοσιευθέντος κειμένου που αναφέρεται ότι ο πρόεδρος του ΝΑΟ Σούδας ενημερώθηκε ότι στο σωματείο θα δοθεί μία ώρα της Δευτέρας είναι εντελώς ψευδές γιατί η αλήθεια είναι ότι του προτάθηκαν προφορικά 2 προπονητικές μονάδες την Τετάρτη και μία προπονητική μονάδα το Σάββατο (σύνολο τρεις  ώρες και σαράντα λεπτά 3 & 40′) χωρίς ποτέ να υπάρξει έγγραφη δέσμευση.
Τέλος το ΔΣ του ΝΑΟ Σούδας, οι γονείς των 140 εγγεγραμμένων αθλητριών βόλεϊ  αλλά και η τοπική κοινωνία της Σούδας απαιτούν να επικρατήσει η λογική και η δικαιοσύνη για το καλό και ΜΟΝΟ των παιδιών μας!!!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook