Στο… κλαμπ των 300ρηδων της Α’ Εθνικής μπήκε από την Κυριακή (02/10) ο Φανούρης Γουνδουλάκης, με τη χρησιμοποίησή του ως αλλαγή στο ματς του Πλατανιά με τον Παναιτωλικό.

Ο έμπειρος μέσος και εκ των αρχηγών της χανιώτικης ομάδας έφτασε τις 300 συμμετοχές στη “μεγάλη” κατηγορία. Το ντεμπούτο του είχε γίνει τον Μάιο του 2001 με τη φανέλα της Καλαμάτας, σε παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό (2-4). Οι επόμενες 234 συμμετοχές του στην Α’ Εθνική έγιναν με τον Πανιώνιο, ενώ με τα ερυθρόλευκα έφτασε τις 65.

Η αναφορά του Πλατανιά για τις 300 συμμετοχές του Φανούρη:

Για αρκετό καιρό θα θυμάται ο αρχηγός Φανούρης Γουνδουλάκης, το 82ο λεπτό του αγώνα της ομάδας μας με τον Παναιτωλικό. Η είσοδός του στο παιχνίδι στη θέση του Στανισάβλιεβιτς, του έδωσε την ευκαιρία να συμπληρώσει τις 300 συμμετοχές στην Super League, με το ταξίδι του να έχει ξεκινήσει σχεδόν 15 χρόνια πριν.

Ηταν στις 27/5/2001, όταν έκανε ντεμπούτο με την φανέλα της Καλαμάτας στην ήττα από τον Παναθηναϊκό με 4-2. Αυτό μάλιστα ήταν το πρώτο του και το τελευταίο του ματς με την “μαύρη θύελλα” στην μεγάλη κατηγορία, καθώς η ομάδα υποβιβάστηκε.

Τον Ιανουάριο του 2004, ο Γουνδουλάκης παίρνει μεταγραφή για τον Πανιώνιο και “ανεβαίνει” ξανά στην Super League. Στην “πλατεία” θα μείνει για εννέα χρόνια όπου θα πραγματοποιήσει 234 συμμετοχές, πετυχαίνοντας παράλληλα και 23 γκολ.

Το καλοκαίρι του 2013, θα φορέσει τη φανέλα του Πλατανιά, συνεχίζοντας την εξαιρετική του παρουσία στα γήπεδα της μεγάλης κατηγορίας. Με την ομάδα μας έφτασε -μέχρι την περασμένη Κυριακή- τις 65 συμμετοχές, ενώ έχει πετύχει και 9 τέρματα.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, το τεχνικό επιτελείο και οι συμπαίκτες του, εύχονται από καρδιάς ο Φανούρης Γουνδουλάκης να συμπληρώσει… άλλα τόσα παιχνίδια στην Super League.

Πρόκειται για έναν παίκτη που κοσμεί με την παρουσία του, όχι μόνο την ομάδα μας, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, τόσο με την επαγγελματική του συμπεριφορά, όσο και με το ήθος του. Ενας πραγματικός αρχηγός, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα δεν έχει δεχτεί ποτέ του την κόκκινη κάρτα.

Keep walking Φανούρη…

Ο Γουνδουλάκης στη Super League

Πανιώνιος 234 συμμ. – 23 γκολ – 18 ασίστ – 21 κίτρινες
Πλατανιάς 65 συμμ. – 9 γκολ – 8 ασίστ – 3 κίτρινες
Καλαμάτα 1 συμμ.

Σύνολα: 300 συμμ. – 32 γκολ – 26 ασίστ – 24 κίτρινες

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook