Ανακοίνωση αναφορικά με την επίθεση των ΜΑΤ στους συνταξιούχους κατά τη διάρκεια της πορείας τους χθες στο Μέγαρο Μαξίμου, εξέδωσε η Ένωση Συνταξιούχω ΙΚΑ Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Οι Συνταξιούχοι ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου καταγγέλλουν  τη βάρβαρη επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων και των ΜΑΤ ενάντια στους συνταξιούχους, που διαδήλωναν με πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου για να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους στον πρωθυπουργό, για όλες τις περικοπές που έχουν υποστεί όλα  τα δικαιώματά μας.

Την ευθύνη για τη βάρβαρη επίθεση τη φέρει ακέραια η κυβέρνηση και προσωπικά ο  Πρωθυπουργός.  

Οι Συνταξιούχοι δεν πρόκειται να σκύψουν το κεφάλι κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες δε θα νομιμοποιήσουν ποτέ στη συνείδηση τους ότι τους έχει περικοπεί.

Δε δεχόμαστε καμία συγνώμη από αυτούς  που κακοποίησαν τους συνταξιούχους χθες μπροστά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Καλούμε τους συνταξιούχους να γραφτούν στα Σωματεία τους και να καταγγείλουν τη βάρβαρη επίθεση της κυβέρνησης σε βάρος τους, μαζικοποιώντας πιο αποφασιστικά τις συγκεντρώσεις. 

Συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα μας και δίνουμε δυναμικό παρόν στην Παγκρήτια Συνταξιουχική Αγωνιστική κινητοποίηση την Πέμπτη 6 Οκτώβρη στις 11:30πμ στην Πλατεία Ελευθερίας για να διεκδικήσουμε αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, αναπλήρωση των απωλειών μας που για εμάς δεν είναι «περασμένα-ξεχασμένα», να απαντήσουμε αγωνιστικά στο νέο κύμα επίθεσης που προετοιμάζουν κυβέρνηση-ΕΕ-κουαρτέτο-επιχειρηματικοί όμιλοι!”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook