Η γραμματεία ΠΑΣΕΒΕ Χανίων στηρίζει τις κινητοποιήσεις των συνταξιουχικών οργανώσεων της Κρήτης και καλεί όλους τους συνταξιούχους ,και τους επαγγελματίες να δώσουν βροντερό "παρών" στην παγκρήτια συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στην πλατεία Ελευθερίας στις 12:00.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

"Εμείς οι απασχολούμενοι ,οι μικροί έμποροι, οι επαγγελματίες που έχουμε απομείνει στον δύσκολο δρόμο της καθημερινής επιβίωσης αγωνιζόμαστε μαζί με τους συνταξιούχους, που κάθε μήνα βλέπουν όλο και λιγότερα χρήματα στο ΑΤΜ, με τις εισφορές μιας ζωής να εξανεμίζονται, τα φάρμακα και τους γιατρούς να πληρώνονται από την τσέπη τους.

Αντιπαλεύουμε την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που συνεχίζει την αντιλαϊκή πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων, που τσακίζει τις συντάξεις, την Κοινωνική Ασφάλιση, που υπερφορολογεί τους αυτοαπασχολούμενους από το πρώτο ευρώ.
 

Με πρόσχημα την πληρωμή των κρατικών χρεών χτυπούν ανελέητα τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα, με έναν και μοναδικό στόχο, την ανάκαμψη της κερδοφορίας του μεγάλου κεφαλαίου.

Αρκετά πληρώσαμε! Αρκετά ματώσαμε!
Δεν συμβιβαζόμαστε με τη φτώχεια και την ανέχεια που μας προορίζουν.

Διεκδικούμε:

-Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις. Άμεση ανάκληση των βαρύτατων απωλειών των προηγούμενων χρόνων και κατάργηση των αντιασφαλιστικών νόμων που ψηφίστηκαν πρόσφατα και τα τελευταία χρόνια.
-Δωρεάν Υγεία - Πρόνοια, πλήρης ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Καμιά πληρωμή για τις υπηρεσίες Υγείας.

Ο αγώνας των συνταξιούχων είναι και δικός μας αγώνας.

Γραμματεία Χανίων της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών  Έμπορων"