Ο σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής του Ηρακλείου με ορίζοντα τριετίας για τη σχολική στέγη τέθηκε επί τάπητος σε σύσκεψη των αρμόδιων Αντιδημάρχων που πραγματοποιήθηκε σε δύο φάσεις, στην Πολεοδομία και στην Τεχνική Υπηρεσία.

Συζητήθηκαν  οι ανάγκες που έχουν καταγραφεί σε επίπεδο κτηριακών υποδομών, το θέμα των μισθωμένων αιθουσών, οι υπάρχουσες δομές ενώ αξιολογήθηκαν δυνατότητες που υπάρχουν και προτάσεις που υπεβλήθησαν από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης του ΣΟΑΠ.

Στις συσκέψεις, την προηγούμενη εβδομάδα και σήμερα,  συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας κ. Γιώργος Βλαχάκης, Τεχνικών Έργων κ. Γιάννης Αναστασάκης, Πολεοδομίας κ. Γιάννης Ρασούλης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος σε θέματα Δημοτικής Περιουσίας κ. Στέλα Αρχοντάκη, ο Διευθυντής της Πολεοδομίας κ. Γιώργος Φουρναράκης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Γιώργος Τερζάκης, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου κ. Δημήτρης Αποστολάκης και υπηρεσιακά στελέχη.