Πρωταγωνιστές ήταν οι ιστιοπλόοι του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, στον διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοΐας Optimist και Laser “ΡΙΘΥ 2016”, που διοργάνωσε ο Ι.Ο. Ρεθύμνου.

Οι νεαροί κυβερνήτες του Ανδρέα Σηφάκη είχαν πολύ καλή παρουσία και κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες τους.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοΐας Optimist και Laser «ΡΙΘΥ 2016» που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ρεθύμνου το σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου είχε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Οι νεαροί κυβερνήτες του Ανδρέα Σηφάκη κατάφεραν να έχουν μια πολύ καλή παρουσία, κερδίζοντας τις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες τους.

Ειδικότερα, ο Νίκος Κοζωνάκης αναδείχτηκε στη 2η θέση στη γενική κατηγορία των Optimist αλλά και σε αυτή των Αγοριών, η Μαρία Κοζωνάκη ήταν επίσης 2η στα 11χρονα κορίτσια στα Optimist και ο Χρήστος Περβολαράκης 3ος στην γενική κατηγορία αγοριών στα Laser 4.7.

Από εκεί και πέρα και οι υπόλοιποι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, καθώς κλήθηκαν ν’ ανταποκριθούν σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα, όπου ειδικότερα τη δεύτερη μέρα τα κύματα έφταναν τα 2 μέτρα σε ύψος. Ολοι οι αθλητές που ήταν 40 σε σύνολο από τους Ομίλους ολόκληρης της Κρήτης δοκίμασαν τις αντοχές τους, αποκτώντας αν μη τι άλλο μοναδικές εμπειρίες. Οσον αφορά δε την πρώτη μέρα των αγώνων, ο θαλάσσιος στίβος στήθηκε μέσα στο λιμάνι του Ρεθύμνου, με τον αγώνα να εξελίσσεται πιο ομαλά από άποψης καιρικών συνθηκών.

Αναλυτικά, οι συμμετοχές εκ μέρους του Ναυτικού Ομίλου Χανίων είναι οι εξής:

Αλιπράντης Ωρίωνας, Αναστάκης Γκαμπριέλ, Αντωνογιαννάκης Γιάννης, Αντωνογιαννάκης Φίλιππος, Γεωργακάκης Γιάννης, Λαγαράς Αλέξανδρος, Κοζωνάκη Μαρία, Κοζωνάκης Νίκος, Λαγαράς Ευάγγελος, Λογοθέτης Μάνος, Μαυροματάκης Ιάσων, Περβολαράκης Χρήστος, Τζομπανάκης Μάνος, Τζομπανάκης Στέλιος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook