Για το θέμα του Αλτζάιμερ μίλησε η κα Μαρία Τζανακάκη Μελισσάρη, ενώ βραβεύτηκαν  για την συμβολή τους στην ανάπτυξη του τουρισμού οι κ.κ. Μανώλης Μαρινάκης και Πέτρος Μαρινάκης

Τα «νομικά και ηθικά διλήμματα για την άνοια Alzheimer» ήταν η κεντρική ομιλία στην εναρκτήρια συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Χανίων, η οποία πραγματοποιήθηκε στην προηγούμενη Πέμπτη σε κέντρο εκδηλώσεων των Χανίων.

Ομιλήτρια ήταν η ιατρός , Περιφερειακή Σύμβουλος Κρήτης, Δ/ντρια της Ψυχιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου Χανίων και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Alzheimer Χανίων κα Μαρία Τζανακάκη Μελισσάρη.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν και δύο βραβεύσεις .

Ο κ. Μανώλης Μαρινάκη, εμπορικός  διευθυντής της TUI στην Κρήτη, για την συμβολή του στην ανάπτυξη του τουρισμού στην Κρήτη και για το έργο του ως περιφερειακός σύμβουλος.

Ο κ. Πέτρος Μαρινάκης, για την συμβολή του στην ανάπτυξη του τουρισμού με την πρωτοβουλία του για την δημιουργία του Βοτενικού Πάρκου και την προβολή της πανίδας και της χλωρίδας της Κρήτης αλλά και την προβολή της Κρητικής διατροφής αλλά και της Κρητικής φιλοξενίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook