Έντονες ήταν οι αντιδράσεις των φιλάθλων του ΑΟΧ για το γεγονός ότι η ομάδα δεν μπορεί όπως υποστηρίζουν, να αγωνιστεί και να προετομαστεί σωστά για τη Football League στο γήπεδο των Περιβολίων.

Οι φίλαθλοι πήγαν στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων και διαμαρτυρήθηκαν για το γεγονός ότι συνεχώς όπως λένε προκύπτουν εμπόδια και αφορμές, όπως για παράδειγμα η συντήρηση του γηπέδου, για να μην παίζουν παιχνίδια και να μην μπορούν να προετοιμαστούν οι αθλητές.

‘Εφεραν ως παράδειγμα την ακύρωση φιλικού αγώνα με το Ηράκλειο καθώς έγινε ψεκασμός συντήρησης κάτι που εύλογα προκάλεσε την απορία για ποιο λόγο επελέγη αυτή η χρονική στιγμή και όχι μετά τον αγώνα. Καταγγέλθηκε μάλιστα, ότι κάτι τέτοιο δείχνει δόλο! 

Ουσιαστικά οι φίλαθλοι, διερωτώνται γιατί στο γήπεδο των Χανίων στα Περιβόλια, δεν δίνεται προτεραιότητα στην ομάδα των Χανίων, δηλαδή, στον ΑΟΧ.  “Θα αρχίσει το πρωτάθλημα και είμαστε ακόμα σαν φιλοξενούμενοι σε αυτό το γήπεδο”

Καταγγελίες για το “ποιος κάνει το κουμάντο και διοικεί το γήπεδο;”

Στο γήπεδο αυτό φιλοξενούνται 3 ομάδες, ο ΑΟΧ, ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ και ο ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ.

Σε μια στιγμή έντασης οι φίλαθλοι άρχισαν να καταγγέλουν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ότι “Άλλος κάνει κουμάντο στο γήπεδο και όχι ο δήμος” και μάλιστα αναφέρθηκαν ονομαστικά στον ΑΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ και τον πρόεδρό του, υποστήριζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι μπαίνει δάκτυλος προκειμένου το γήπεδο να είναι εύκαιρο οποιαδήποτε στιγμή για τις ανάγκες του ΠΛΑΤΑΝΙΑ, θέτοντας σε δεύτερη μοίρα και αδιαφορώντας για τον ΑΟΧ. Όπως τόνισαν οι ίδιοι αυτό είναι κοινό μυστικό στα Χανιά και όλοι το ξέρουν.

Από δημοτικές παρατάξεις τονίστηκε ότι στο γήπεδο των Χανίων πρέπει να δίνεται προτεραιότητα στην ομάδα της πόλης που τον εκπροσωπεί.

Πάντως, ουσιαστική απάντηση για τους λόγους για τους οποίους η ομάδα αντιμετωπίζει συνεχώς εμπόδια στη χρήση του γηπέδου, δεν δόθηκε, με τους φιλάθλους να ζητούν από το δημοτικό συμβούλιο να θέσει σε επόμενη συνεδρίαση το θέμα προς συζήτηση.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook