Σε εντατικούς ρυθμούς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης του τραυματισμού του ο Μαρτίνεθ, που μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στις προπονήσεις.

Η προετοιμασία του Κισσαμικού συνεχίστηκε με πρωινή προπόνηση και δίτερμα σε συνθήκες αγώνα το απόγευμα, με τη συμμετοχή και αρκετών παιδιών από την Κ19 του Συλλόγου.

Η επίσημη ενημέρωση για το πρόγραμμα της Τετάρτης:

Διπλή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου είχε το πρόγραμμα της Τετάρτης για την ομάδα μας, που συνεχίζει τις προπονήσεις εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το πρωί οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν για αρκετή ώρα σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας, ενώ το πρόγραμμα είχε ακόμα ταχύτητες με μπάλα και τελειώματα φάσεων. Το απογευματινό πρόγραμμα είχε δίτερμα σε συνθήκες αγώνα, στο οποίο χρησιμοποιήθηκαν και αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ19 του Συλλόγου μας.

Ο Μάριο Μαρτίνεθ ανεβάζει… στροφές και την Τετάρτη ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα σε πιο εντατικούς ρυθμούς, μετρώντας αντίστροφα για την ένταξή του στις προπονήσεις της ομάδας. Εκτός λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του παραμένει ο Θωμάς Βλάχος.

Η συνέχεια της προετοιμασίας θα δοθεί με απογευματινές προπονήσεις την Πέμπτη και την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο (08/10, 17:00) η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε σημαντικό φιλικό ματς στο Μάλεμε τον Πλατανιά, που έχει κάνει ιδανικό ξεκίνημα στη Super League και παραμένει αήττητος μετά από τέσσερα παιχνίδια. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook