Δεν ξεκίνησε καλά η ημέρα για κάποιον ιδιοκτήτη αυτοκινήτου, καθώς τα μεσάνυχτα το τζίπ του τυλίχθηκε στις φλόγες

Αναστάτωση προκλήθηκε τα μεσάνυχτα, στις 04:50 στην οδό Μηνά Γεωργιάδου στο Ηράκλειο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ενα όχημα Ι.Χ τυλίχθηκε στις φλόγες.

Παρά την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα όχημα και τρείς υπαλλήλους, δεν κατάφεραν να περιορίσουν τις φλόγες που είχαν επεκταθεί σε όλο το όχημα πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα αυτό να καταστραφεί ολοσχερώς.

Από την πυρκαγιά δεν κινδύνεψε κανένα άλλο όχημα η κατοικία.

Πυρκαγιά σε δύο οχήματα και στην οδό Σκλαβοκάμπου

Δεν πέρασε λίγη ώρα απο την πυρκαγιά που ξέσπασε στο τζιπ επί της οδού Μηνά Γεωργιάδου όταν η πυροσβεστική κλήθηκε να κατασβήσει ακόμη μια πυρκαγιά σε δυο οχήματα.

Πιο συγκεκριμένα στις 05.10 τα ξημερώματα φωτιά εκδηλώθηκε και στην οδό Σκλαβοκάμπου που κατέστρεψε ολοσχερώς μια μηχανή μάρκας βέσπα και προκάλεσε ζημιές σε αυτοκίνητο. Στο σημείο έσπευσαν 1 όχημα με 3 υπαλλήλους.

Φωτιά και σε κατάστημα στην περιοχή της Βίγλας!

Λίγο αργότερα,στις 05:25 η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε και νέα κλήση για  φωτιά στο εσωτερικό καταστήματος στην περιοχή της Βίγλας . Στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα της Π.Υ με 6 υπαλλήλους που κατάφεραν να περιορίσουν την φωτιά πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Το μαγαζί υπέστη μερικές υλικές ζημιές.