Τη σιγουριά του ότι το ΙΝΚΑ θα τερματίσει ψηλά στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής εξέφρασε ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Κατσούλης σε δηλώσεις του στη Νέα Τηλεόραση.

Ο έμπειρος προπονητής της χανιώτικης ομάδας μίλησε για το ματς της Κυριακής (09/10) με τον Εθνικό στο Μοσχάτο, αλλά και για τον στόχο των “ερυθρόλευκων”.

Αναλυτικά όσα είπε:  «Έχουμε παίξει τρία 90λεπτα και ουσιαστικά έχουμε δεχθεί ένα γκολ στις καθυστερήσεις σε ένα παιχνίδι. Έχουμε παίξει με τρεις ομάδες που ήταν και πέρσι στην κατηγορία. Έχουμε δείξει ανταγωνιστικότητα κι ότι έχουν ικανότητα όλα τα παιδιά, γιατί έχουν συμμετοχή 17-18 παίκτες στα τρία παιχνίδια και θεωρώ ότι ένα στοιχείο που πρέπει να κρατήσουμε είναι να πάμε στην επόμενη ημέρα, όπως είναι το παιχνίδι της Κυριακής, που για μας κι αυτό θα είναι μία ομαδική εξέλιξη όσον αφορά τον αντίπαλο μας, μία ομάδα με κόσμο και ιστορία. Πρέπει εμείς μέσα από αυτή τη διαδικασία να κατευθύνουμε σωστά τα πράγματα για να μπορέσουμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και να μπορέσουμε ό,τι χάσαμε στο προηγούμενο παιχνίδι να το κερδίσουμε στο επόμενο».

Για τον στόχο της ομάδας και τους διεκδικητές του τίτλου: «Σχεδιάσαμε την ομάδα ώστε ο στόχος να είναι η σωτηρία, αλλά όταν σχεδιάσαμε την ομάδα ήταν να πέσουν 6-7 ομάδες. Σημαίνει ότι έχουμε φτιάξει μία ανταγωνιστική ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα καταλήξουμε ψηλά. Σίγουρα αυτές οι ομάδες που μας έχουν δείξει μία σταθερότητα και μία δυναμική και με τον σχεδιασμό που έχουν κάνει είναι ο Εργοτέλης και ο Ιωνικός. Θεωρώ ότι στο ξεκίνημα κάποια ομάδα μπορεί να είναι μέτρια να μην είναι έτοιμη αλλά το σημαντικότερο είναι να έχει διάρκεια και στο τέλος της χρονιάς να δούμε τι έχει κάνει, ουσιαστικά εκεί κρινόμαστε όλοι».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook