Την Πέμπτη πριν την προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη” τελέστηκε ο αγιασμός για το Ρέθυμνο Cretan Kings, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Παίκτες, τεχνικό τιμ, μέλη του Δ.Σ. και εργαζόμενοι της ομάδας πήραν την ευλογία από τον πάτερ Σωκράτη Ξενικάκη, που τέλεσε τον αγιασμό.

Η ανακοίνωση του Ρεθύμνου:

Ο καθιερωμένος Αγιασμός του Ρέθυμνο Cretan Kings πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, πριν από την απογευματινή προπόνηση.

Τo μυστήριο του Αγιασμού τέλεσε ο Πατήρ Σωκράτης Ξενικάκης, ο οποίος ευχήθηκε πολλές χαρές και επιτυχίες ενόψει της καινούριας σεζόν, λέγοντας: «Εύχομαι υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες αν και δεν είναι πάντα εύκολο. Εμείς θα είμαστε εδώ κοντά σας όπως κάθε χρόνο. Θα σας χειροκροτούμε. Στο 6ο τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» δείξατε ένα μεγάλο δείγμα του ταλέντου σας. Εύχομαι να έχετε μόνο νίκες στην ομάδα».

Το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος κ. Ηρακλής Μανουκαράκης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, το τεχνικό τιμ, οι παίκτες και οι εργαζόμενοι της ομάδας μας.

Παράλληλα, το μέλος του Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, Τάσος Τριαντάφυλλος μίλησε στο rethymnobc.gr και ευχήθηκε καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες, ενώ αναφέρθηκε και στην Σαββατιάτικη πρεμιέρα κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.

Τριαντάφυλλος: «Η νέα σεζόν είναι προ των πυλών. Σήμερα έγινε ο αγιασμός της ομάδας. Αύριο αναχωρούμε πρωί – πρωί για την Ρόδο, με απογευματινή προπόνηση στην Ρόδο. Η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι προσηλωμένη στην προετοιμασία της. Οι αθλητές και το τεχνικό τιμ έχουν περάσει δύσκολα με πολλά ταξίδια και καταπονήσεις αλλά είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Πάμε να παίξουμε χωρίς άγχος σε μία δύσκολη έδρα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και πιστεύω ότι με «όπλο» την συγκέντρωση όλων μπορεί να έρθει μία πολυπόθητη νίκη για την ομάδα μας. Εύχομαι υγεία στα παιδιά όλη τη χρονιά για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε ένα πολύ δύσκολο όπως αναμένεται πρωτάθλημα».

Συνεχίζει με AVIN

Την επέκταση της συνεργασίας του με την “AVIN” ανακοίνωσε το Ρέθυμνο Cretan Kings:

H KAE Ρέθυμνο Cretan Kings είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με την AVIN CORAL – Motor Oil.
Η ομάδα μας θα συνεχίσει να «κινείται» με καύσιμα υψηλής ποιότητας που προσφέρει ένα από τα κορυφαία ονόματα στην ελληνική αγορά πετρελαιοειδών, η AVIN CORAL – Motor Oil.
Η Ρέθυμνο ΚΑΕ ευχαριστεί θερμά την AVIN CORAL – Motor Oil για την εμπιστοσύνη της όλα αυτά τα χρόνια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook