Χωρίς τον Κίκε Σένο συνεχίζονται οι προπονήσεις του Κισσαμικού αφού ο 23χρονος επιθετικός απουσιάζει με άδεια για υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Κίκε θα συμμετάσχει στην αποστολή της Εθνικής ομάδας της Ισημερινής Γουινέα, όπως και ο Ράντι του ΟΦΗ, στο φιλικό με τον Λίβανο, που θα γίνει την Τρίτη 11 Οκτωβρίου.

Η ενημέρωση του Κισσαμικού:

Εκτός προπονήσεων της ομάδας μας θα παραμείνει για λίγες ημέρες ο Κίκε, που κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουινέας για το διεθνές φιλικό με τον Λίβανο, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 11 Οκτωβρίου.

Ο 23χρονος επιθετικός αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας της χώρας του τα τελευταία χρόνια και ήταν «παρών» και στα ματς της 2ης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου για την αφρικανική ζώνη.

Η Ισημερινή Γουινέα δεν κατάφερε να προκριθεί στη φάση των ομίλων, αφού αποκλείστηκε από το Μαρόκο. Στο πρώτο ματς στην έδρα της νίκησε με 1-0, αλλά στη ρεβάνς ηττήθηκε με 2-0, με τον Κίκε να είναι στο αρχικό σχήμα και στις δύο αναμετρήσεις.

Η προπόνηση της Παρασκευής

Χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής για την ομάδα μας, στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου. Απόντας ήταν ο Κίκε, που λείπει με άδεια για τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουινέας.

Ο Βλάχος έκανε χαλαρό τρέξιμο, ενώ με την υπόλοιπη ομάδα προπονείται πλέον ο Μάριο Μαρτίνεθ, μετά το ειδικό πρόγραμμα που ακολούθησε για την αποκατάσταση του τραυματισμού του.

Το Σάββατο (08/10) στις 17:00, στο γήπεδο Μάλεμε, είναι προγραμματισμένο το φιλικό παιχνίδι με τον Πλατανιά.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook