Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα γίνει το 2018 στη Ρωσία, πανηγύρισε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε με 2-0 της Κύπρου στο Καραϊσκάκη, σε ματς που διεξήχθη υπό συνεχή βροχόπτωση. Το γρήγορο γκολ του Μήτρογλου από τη σέντρα του Φορτούνη στο 12’ έδωσε άλλον… αέρα στην Εθνική απέναντι στην αρκετά επικίνδυνη Κύπρο, που απείλησε στο 27’ με τον Λαΐφη. Στο 34’ ο Μήτρογλου δεν μπόρεσε να… κρεμάσει τον Παναγή, αλλά το έκανε στο 42’ ο Μάνταλος μετά τη λάθος πάσα του Κύπριου τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της Εθνικής ομάδας δεν ήταν καλή και οι Κύπριοι ήταν πιο απειλητικοί, χάνοντας ευκαιρίες με τους Εφραίμ (53’) και Κάστανο (82’).

Ελλάδα (Μίχαελ Σκίμπε): Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας (88’ Καρέλης), Μανιάτης, Σταφυλίδης (70’ Παπαδόπουλος), Φορτούνης, Μπακασέτας (77’ Χολέμπας), Μάνταλος, Μήτρογλου

Κύπρος (Χριστάκης Χριστοφόρου): Παναγή, Ντόσσα, Χαραλάμπους, Δημητρίου, Λαΐφης, Αρτυματάς (78’ Κυριάκου), Λαμπάν, Κάστανος, Αβραάμ, Χαραλαμπίδης (66’ Χριστοφή), Μυτίδης (83’ Μακρής)

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook