Μπορεί τις τελευταίες ημέρες η φημολογία για διακοπή της 20χρονης και πλέον συνεργασίας της Λίτσας Πατέρα με τον ΑΝΤ1 να ήταν εξαιρετικά έντονη, ωστόσο τελικά τα πράγματα -σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso- παραμένουν ως έχουν για τη γνωστή αστρολόγο και το κανάλι του Αμαρουσίου.

Δημοσίευμα της εφημερίδας επιβεβαιώνει ότι η Λίτσα Πατέρα ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο τη συνεργασία της με τον σταθμό. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είχαν ενταθεί κυρίως τις τελευταίες 10 ημέρες, με τους ιθύνοντες του καναλιού να επιθυμούν να αξιοποιήσουν τη γνωστή αστρολόγο και στη νέα διευρυμένη πρωινή ζώνη.
 
Παρόλα αυτά, ακόμη δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι τελευταίες λεπτομέρειες, καθώς αυτές αναμένονται να συζητηθούν εκτενώς μετά τις 20 Αυγούστου, οπότε και θα διεξαχθεί ευρεία σύσκεψη με όλους τους συντελεστές της διευρυμένης πρωινής εκπομπής.

Σημειώνεται πως οι φήμες για λήξη της συνεργασίας της Λίτσας Πατέρα με τον ΑΝΤ1, έγιναν έντονες όταν το κανάλι του Αμαρουσίουο επέλεξε να ξεκινήσει μια καλοκαιρινή αστρολογική εκπομπή με παρουσιάστρια την Τζούλη Αγοράκη και με αστρολόγο την Εβίτα Ζαχαριάδου. Μάλιστα, η Λίτσα Πατέρα είχε δηλώσει πριν από μερικές μέρες σε ζωντανή σύνδεσή της στο «Πολύ Μπλα Μπλα» πως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την εκπομπή και πως ακόμη δεν είχε κάνει συζητήσεις με τους ιθύνοντες του καναλιού, γεγονός που αναζωπύρωσε τη φημολογία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook