Ικανοποιημένος από την καλή εικόνα που έδειξε η ομάδα του κόντρα στον Πλατανιά παρά τη φιλική ήττα με 2-1 δήλωσε ο προπονητής του Κισσαμικού, Σπύρος Μπαξεβάνος.

Ο 45χρονος τεχνικός μίλησε και για την ψυχολογική κούραση που υπάρχει στους παίκτες από το γεγονός ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Μας μένει η καλή εικόνα. Είμαστε ικανοποιημένοι. Είμαστε ομάδα -όπως όλες αυτή την περίοδο της Football League- που ψάχνουμε να βρούμε κίνητρο και για μας ήταν ένα πάρα πολύ καλό κίνητρο να παίξουμε απέναντι σε μια τέτοια ομάδα όπως ο Πλατανιάς. Πιστεύω ότι δείξαμε αρκετά καλή εικόνα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος ειδικά από το α’ ημίχρονο, μέχρι τη στιγμή που δεχόμαστε το 1-0. Νομίζω ότι μέχρι εκείνο το σημείο δείχνουμε καλά στοιχεία μέσα στο γήπεδο όσον αφορά το τι θέλουμε και τι ζητάμε. Από τη στιγμή που ήρθε το γκολ έχουμε ένα διάστημα μέχρι να τελειώσει το ημίχρονο στο οποίο τα παρατάμε ίσως, αποπροσανατολιζόμαστε, δεν ξέρω τι παθαίνουμε. Το θέμα είναι ότι τη στιγμή που δέχεσαι γκολ πρέπει να το κοιτάς και να δείχνεις ότι είσαι δυνατός κι ότι μπορείς ν’ ανταπεξέλθεις. Στο δεύτερο ημίχρονο η ισοφάριση ήρθε γρήγορα, δείχνοντας εμείς πάλι ένα πολύ καλό πρόσωπο. Σίγουρα ο Πλατανιάς είναι πιο καλή ομάδα από μας, πιο έτοιμη, με παιχνίδια στα πόδια των παικτών. Ήταν ένα παιχνίδι όπου βγάλαμε κάποια συμπεράσματα για όλα τα παιδιά, σε τι κατάσταση βρίσκονται, σε περίπτωση που ξεκινήσει κάποια στιγμή το πρωτάθλημα».

Για το αν έχουν ενημέρωση στην ομάδα για την έναρξη του πρωταθλήματος: «Δεν ξέρουμε τίποτα… Πάμε στα “τυφλά” όλοι! Στις 23 του μήνα θα κλείσουμε τρεις μήνες προετοιμασία. Είναι άσχημο για τα παιδιά. Το ψωμί του ποδοσφαιριστή είναι το γήπεδο. Δουλεύει όλο αυτόν τον καιρό για να εμφανιστεί μες στις τέσσερις γραμμές, να δείξει τη δουλειά του, ν’ αποδείξει ποιος είναι, να πάρεις βαθμούς, να χάσεις βαθμούς, να μπεις σ’ έναν ρυθμό. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει αυτό παρά μόνο προπόνηση-προπόνηση, αυτό έχει σαν συνέπεια να κουραζόμαστε όλοι και πρώτα απ’ όλα τα παιδιά που κουράζονται ψυχολογικά. Μακάρι να έρθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η έναρξη του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook