Δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι με τον Εθνικό, στο Μοσχάτο, η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και… χάνοντας ένα ημίχρονο υποχρεώθηκε σε δεύτερη συνεχόμενη ήττα, αυτή τη φορά με σκορ 2-1.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση κι αφού είχαν δοκάρι στα πρώτα λεπτά (2’) με τον Παυλάκη κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 11’ με τον ίδιο παίκτη. Στο 37’ ο Κομνηνός σημείωσε το 2-0, ενώ νωρίτερα (24’) ακυρώθηκε γκολ του Τσικουδάκη, το οποίο “φωνάζουν” από τη Χανιώτικη ομάδα ότι ήταν κανονικό. Ο Τσικουδάκης πέτυχε κι άλλο γκολ που -σε αντίθεση με τη φάση του πρώτου ημιχρόνου- μέτρησε και μείωσε σε 2-1 στο 58’. Στη συνέχεια η ομάδα του Γιάννη Κατσούλη προσπάθησε να ισοφαρίσει και στο φινάλε της αναμέτρησης πίεσε για το 2-2 και είχε δοκάρι με τον Παληγεώργο, σε φάση όμως που είχε σφυρίξει ήδη τη λήξη ο ρέφερι και θεωρείται ως μη γενόμενη!

Εθνικός (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος (90+3 Πίσας), Μπένα, Πεχλιβανίδης, Λεωνιδόπουλος, Κατίδης, Κομνηνός (55′ λ.τρ. Μαργαρίτης), Παυλάκης, Μάναλης, Βλάχος (84′ Μαρούδας).

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης): Γεωργίου, Παληγεώργος, Καρβουνιάρης, Κομπογεννητάκης (51′ Δρακάκης), Κυτράκης, Σταθινάκης, Ντεντάκης, Ταταράκης (83′ Περδικάκης), Γκουτσίδης (75′ Παπαθανασίου), Τσικουδάκης, Βεστάκης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook