Ο ΝΟΧ σε ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει ότι ποτέ δεν έκλεψε εξοπλισμό από το κλειστό κολυμβητήριο Ακρωτηρίου και αυτό αναμένεται όπως αναφέρει να αποδειχτεί στο δικαστήριο όπου θα εκδικαστεί η υπόθεση, όπως είχε δημοσιεύσει νωρίτερα σήμερα το Flashnews.gr.

Επιπλέον στην ανακοίνωσή του ο ΝΟΧ, αναφέρει ότι η μεταφορά του εξοπλισμού έγινε κατόπιν απόφασης γονέων, αθλητών, προπονητών και μελών του Δ.Σ για την προστασία του από την εγκατάλειψη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΝΟΧ:

“Σε συνέχεια του με ημερομηνία 11-10-2016 δημοσιεύματος σας με τίτλο “Δικάζεται ο ΝΟΧ για κλοπή εξοπλισμού από το κλειστό κολυμβητήριο Ακρωτηρίου” σας αναφέρουμε ότι αναμένουμε την εκδίκαση της υπόθεσης προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια, δηλαδή ότι ουδέποτε ο ΝΟΧ έκλεψε τον παραμικρό εξοπλισμό από το κλειστό κολυμβητήριο Ακρωτηρίου, αλλά μέσα στο κλίμα που είχε δημιουργηθεί από τα επανειλημμένα φαινόμενα κλοπών, φθορών και βανδαλισμών που συνέβαιναν κατά την περίοδο των ετών 2011-2012 εξαιτίας της εγκατάλειψης του κλειστού κολυμβητηρίου Ακρωτηρίου, βρέθηκε απολογούμενος επειδή ενήργησε με σκοπό την διαφύλαξη του εξοπλισμού. 

Συγκεκριμένα, γονείς αθλητών, προπονητές και μέλη του Δ.Σ. του ΝΟΧ αποφασίσαμε ότι με κάποιο τρόπο θα έπρεπε να προστατευθεί ο εξοπλισμός του κλειστού κολυμβητηρίου και γι αυτό στις 4-12-2012 γονείς αθλητών και προπονητές του ΝΟΧ μετέβησαν εκεί και πήραν τον κολυμβητικό εξοπλισμό τον οποίον αυθημερόν μετέφεραν στο μηχανοστάσιο του Ενιαίου Αθλητικού Κέντρου Χανίων προς φύλαξη, όπου ακόμα και μέχρι σήμερα φυλάσσεται. 

Για την ενέργεια αυτή ενημερώθηκαν μάλιστα τόσο ο Υφυπουργός Αθλητισμού όσο και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού που εξέφρασαν την άποψη ότι καλώς έγινε η μεταφορά αυτή, αφού με αυτό τον τρόπο διαφυλάχθηκε ο εξοπλισμός από τυχόν φθορές, βανδαλισμούς ή κλοπές.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook