Σε αναζήτηση αντιπάλου για φιλικό παιχνίδι το σαββατοκύριακο (15-16/10) βρίσκεται ο ΟΦΗ, που έκανε πρόταση στον Α.Ο. Χανιά για τεστ προετοιμασίας στα Περιβόλια.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΟΦΗ ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Σταύρος Λαμπράκης έχει κάνει ήδη συζητήσεις με τον ΑΟΧ για τη διεξαγωγή φιλικού στα Περιβόλια και αναμένει την απάντηση από τη Χανιώτικη ομάδα.

Η επίσημη ενημέρωση του ΟΦΗ:

Σε αναζήτηση φιλικού αγώνα για το Σαββατοκύριακο(15-16/10) μετά τη νέα αναβολή στην σέντρα του πρωταθλήματος της Football league βρίσκεται ο ΟΦΗ.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Σταύρος Λαμπράκης έχει ήδη κάνει συζήτηση με τον ΑΟΧανιά, για ένα φιλικό στα Χανιά και περιμένει απάντηση για ένα φιλικό στα Περβόλια. Αν αυτό δεν γίνει, τότε ίσως κλειστεί κάποιο φιλικό με ομάδα Γ' Εθνικής.

Να σημειωθεί ότι την Τετάρτη (12/10) μια ομάδα του ΟΦΗ, θα αγωνιστεί στο Καλό χωριό Λασιθίου, σε φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Οι παίκτες που θα αγωνιστούν σε αυτό το φιλικό, δεν θα προπονηθούν την Τετάρτη (12/10) το πρωί στο αθλητικό κέντρο. Για τους υπόλοιπους, υπάρχει κανονικά προπόνηση στις 10 το πρωί.

Στα αγωνιστικά, τρείς ήταν οι απόντες, στην προπόνηση της Τρίτης (11/10). Ο λόγος για τους Δερμιτζάκη, Μπολάκη και Ροβίθη, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. «Απών» είναι και ο Ράντι, που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του.