Με αφορμή το θέμα με την επιβολή προστίμου 5000 ευρώ σε τρίτεκνο μικροπωλητή ο Σύλλογος Τριτέκνων Ν.Χανίων θίγει το θέμα της χοτήγησης αδειών σε τριτέκνους.

Στην σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:
 
“Ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Νομού Χανίων ,λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2010 είναι Ν.Π.Ι.Δ. Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα και έχει 3.500 οικογένειες – μέλη στα Χανιά.

Πρόσφατα έλαβε χώρα ένα γεγονός στα Χανιά , και αναφερόμαστε στην σύλληψη     Τρίτεκνου  γονέα ο οποίος  πουλούσε  παράνομα ( δεν είχε την απαραίτητη άδεια ) κουλούρια /ντόνατς σε παραλία του Δήμου Πλατανιά , και του υπεβλήθη πρόστιμο  5.000 ευρώ όπως το επιβάλει ο νόμος.
Το ανωτέρω συμβάν είναι μία δυστυχώς από τις πολλές παράνομες πράξεις που καταφεύγουν  πολλές οικογένειες λόγω της κοινωνικό-οικονομικής κρίσης   που μαστίζει την Πατρίδα μας.
                
Ο Σύλλογος Τριτέκνων Χανίων και η ομοσπονδία μας (Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.) πιστή στις υποχρεώσεις της, συμμερίζονται  την δύσκολη  οικονομική κρίση που περνάνε οι τρίτεκνες οικογένειές μας, μετά από συνεχείς  και αλλεπάλληλες συναντήσεις με κυβερνητικά κλιμάκια, από της ιδρύσεώς μας επιτυγχάνουμε  και Κερδίζουμε Διάφορα Προνόμια .  

Ένα από αυτά  είναι να δίδονται   Άδειες  Άσκησης Υπαίθριου Πλανόδιου και Στάσιμου Εμπορίου και σε τρίτεκνες οικογένειες. 

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Χανίων συνιστά την Προσοχή σε όλες τις  οικογένειες  λόγω των δύσκολων συνθηκών διαβίωσης και καταδικάζει κάθε παράνομη ενέργεια εύκολου χρηματισμού και εξαπάτησης.

Συνιστάται  να μην παρασύρονται οι οικογένειες σε παράνομες πράξεις και να  απευθύνονται στους κατά τόπους συλλόγους τους για ενημέρωση. μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook