Ο Δήμαρχος Πλατανιά  κ.Ιωάννης Μαλανδράκης, με έγγραφο του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευαγ.Αποστόλου, το Γ.Γ. του Υπουργείου κ.Νικ. Αντώνογλου, το Δ/ντη  Εγγειών Βελτιώσεων Εδαφαϋδατικών Πόρων κ.Κων.Στουρνάρα  και σε άλλους εμπλεκόμενους φορείς, επανέρχεται και πάλι ώστε το Υπουργείο να δώσει μια ξεκάθαρη θέση για την επικαιροποιήση  και ολοκλήρωση των απαιτούμενων μελετών , ενόψει και της επισκέψεως του Υπουργού στο νησί μας ,  προκειμένου το παραπάνω τεράστιας σημασίας  έργο για τον πρωτογενή και τριτογενή τομέα, να ενταχθεί και να αρχίσει να υλοποιείται  στην τρέχουσα προγραμματική περίοδο, καθώς είναι ένα από τα σπουδαιότερα έργα , από άποψη αναγκαιότητας στη Δυτική Κρήτη, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι αναγκαίες ποσότητες νερού για κάθε χρήση .

Η παραπάνω αναγκαιότητα γίνεται επιτακτική λόγω της αλλαγής των κλιματικών συνθηκών, οι οποίες χρόνο με το χρόνο,δημιουργούν συνθήκες  πλήρους ανεπάρκειας του πολυτιμότατου αυτού αγαθού.

Τελειώνοντας ο Δήμαρχος ζητάει από τον Υπουργό,να βοηθήσει λόγω εμπειρίας και γνώσης,καθοδηγώντας άμεσα όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες και οργανισμούς, προκειμένου το ζωτικής σημασίας αυτό έργο να  υλοποιηθεί.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook