Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο 2ο γύρος του κυπέλλου 4Χ4 Wild Terrain Κρήτης. 

Συνολικά οι συμμετοχές ήταν 17 και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα σε μικρούς και μεγάλους που παρευρέθηκαν σε αυτόν τον πρωτότυπο και εντυπωσιακό αγώνα.

Η συνάντηση διοργανώθηκε από το Σωματείο “Λέσχη Χανίων 4Χ4” και πραγματοποιήθηκε στο Φράγμα Βαλσαμιώτη, στον Βατόλακο Χανίων, το περασμένο Σάββατο. Τα 17 πληρώματα χωρίστηκαν σε 3 επιμέρους κατηγορίες, ανάλογα με τις προδιαγραφές των οχημάτων που χρησιμοποίησαν και ξεκίνησαν το διήμερο ταξίδι που περιλάμβανε απαιτητικές και πολύπλοκες δοκιμασίες.

Αποτελέσματα σύμφωνα με το time2rally.gr: Κατηγορία WT Open νικητές αναδείχθηκαν οι Άγγελος Κοκολάκης-Γιώργος Διαμαντής (Rock Bouncer) που κέρδισαν ταυτόχρονα την κλάση WT Open 40+, με τους Μανώλη Νταή-Μανώλη Ξάνθο (Jeep Wrangler) που επικράτησαν στην κλάση WT Open και Δημήτρη Στεφανίδη-Αντώνη Παλιμετάκη (Suzuki Samurai) να διαμορφώνουν το βάθρο, εμπρός από τους Δημήτρη Κοκκίνη-Μιχάλη Καμπανό (Jeep Wrangler). Στην WT36 επικράτησαν οι Γιώργος Ανδρουλάκης-Μανώλης Ξειδιανάκης (Suzuki Samurai), ενώ τους ακολούθησαν οι Κώστας Κασωτάκης-Θεόδωρος Στειακάκης (Jeep Wrangler) και Μιχάλης Τσουράκης-Μαθ. Παπαδομανωλάκης (Suzuki Samurai). Τέλος, στην Entry καλύτεροι αποδείχθηκαν οι Ιωάννης Σταυρακάκης-Πέτρος Μελιτζιάν (Suzuki Samurai) που κέρδισαν την κλάση Entry 33 και έφτασαν στη νίκη ακολουθούμενοι στο βάθρο από τους Μανώλη Χρυσαφάκη-Πέτρο Τσιχλάκη (Toyota Hilux) που κέρδισαν την κλάση Entry 33+και Γιώργο Βρακά-Βαγγέλη Γκάγκαρη (Jeep Cherokee).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook