Λόγω προβλήματος στο χέρι αποχώρησε από την προπόνηση της Τετάρτης για τον Πλατανιά ο Χρήστος Καρυπίδης και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη (13/10).

Αντίθετα κανονικά προπονήθηκε ο Γκνιάτιτς, που θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου, αφού δεν ήταν σοβαρός ο τραυματισμός του στο φιλικό παιχνίδι με τον Κισσαμικό.

Η ενημέρωση του Πλατανιά για την προπόνηση της Τετάρτης:

Η αντίστροφη μέτρηση για ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας, ξεκίνησε. Το Σάββατο ο Πλατανιάς αντιμετωπίζει στην Τρίπολη, τον Αστέρα με στόχο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις των προηγούμενων αγωνιστικών και να διατηρήσει το αήττητό του στο πρωτάθλημα σε ένα ακόμα ματς.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση της 7ης ημέρας της Super League, συνεχίστηκε σήμερα με την πραγματοποίηση οικογενειακού διπλού. Στην προπόνηση πήρε κανονικά μέρος και ο Γκνιάτιτς, ενώ αντίθετα ο Καρυπίδης λίγο πριν από το τέλος του προγράμματος, χτύπησε το χέρι του και αποχώρησε. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο, αν και δεν εκφράζονται φόβοι, εν όψει του αγώνα με τον Αστέρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook