Στην καρδιά της τουριστικής περιοχής των Χανίων και στη μέση μεταξύ τριών πολυπληθών παραλιών βρίσκεται το γνωστό παρκάκι των Αγίων Αποστόλων.

Ενα πάρκο που καθημερινά χειμώνα καλοκαίρι συρρέει πλήθος κόσμου, τουρίστες και ντόπιοι, είτε για να απολαύσουν μια απλή βόλτα ανάμεσα στα πεύκα είτε για να γυμναστούν.

Η κατάσταση όμως που επικρατεί σήμερα είναι τουλάχιστον στενάχωρη καθώς το πάρκο είναι σίγουρα παραγκωνισμένο από τους φορείς αλλα και για να είμαστε δίκαιοι πολλές φορές και από τους ίδιους τους πολίτες που πηγαίνουν εκεί.

Ενα παρκάκι θύμα της αδιαφορίας που η κατάσταση με το πέρασμα του χρόνου χειροτερεύει.

  

Η αδιαφορία στο μεγαλείο της.Το συγκεκριμένο δέντρο δεν γνωρίζουμε ακριβώς πότε έπεσε ωστόσο ολη την χθεσινή μέρα έμεινε εκει ακούνητο.Ευτυχώς την στιγμή της πτώσης δεν περνούσε κάποιος απο εκει.

Δίπλα στους κάδους απορριμάτων η κατάσταση αυτη μένει ίδια εδω και καιρό.Ας μην αναφερθούμε στην δυσοσμία των κάδων το καλοκαίρι.

Νέα μόδα είναι αυτή στα Χανιά;

Η συγκεκριμένη κολώνα φωτισμού βρίσκεται ελάχιστα μέτρα απο τον χώρο που είναι η παιδική χαρά εντος του πάρκου

Αν μη τι άλλο οι τουρίστες που κόβουν βόλτα μέσα στο παρκάκι σίγουρα θα αναρωτηθούν με αυτή την εικόνα.

Η κατάσταση το βράδυ βελτιώνεται κάπως και αυτό διότι δεν είναι δυνατόν να βλέπεις αυτό το χάλι γιατί πολύ απλά οι περισσότεροι στύλοι φωτισμού δεν λειτουργούν.
  

 Ο χώρος στάθμευσης από την πλευρά του Ιγκουάνα, οπου κοινώς λαϊκός δεν βλέπεις την μύτη σου.

Φυσικά αυτές οι φωτογραφίες είναι ενα δείγμα της κατάστασης που επικρατεί στο παρκάκι αλλα πιστεύουμε αρκετό για να ευαισθητοποιήσει φορείς και πολίτες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook