Δις ισόβια είναι η ποινή που επέβαλε το δικαστήριο στον έναν εκ των δύο δραστών της άγριας δολοφονίας του Όθωνα Ανδρουλιδάκη από τις Μοίρες.

Ο ηλικιωμένος δολοφονήθηκε με 57 μαχαιριές μέσα στο σπίτι του, τον Αύγουστο του 2015 από τον 21χρονο Βούλγαρο και έναν 17χρονο ομοεθνή του.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον 21χρονο σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ισόβια κάθειρξη για ληστεία κατά συναυτουργία η οποία τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα και 1 χρόνο και 2 μήνες για οπλοχρησία και κλοπή, όπως είχε προτείνει και η εισαγγελέας της έδρας.

Ο 17χρονος συγκετηγορούμενός του αναμένεται να δικαστεί από δικαστήριο ανηλίκων.

Κατά την άφιξη του 21χρονου στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου, απειλήθηκαν επεισόδια όταν οι κόρες του Όθωνα Ανδρουλιδάκη προσπάθησαν να επιτεθούν στον κατηγορούμενο.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο Βούλγαροι μπήκαν στο σπίτι του άτυχου ηλικιωμένου για να κλέψουν την ώρα που εκείνος κοιμόταν.

Ο 71χρονος τους αντιλήφθηκε και τότε δεν δίστασαν να τον πιέσουν στο πρόσωπο με ένα μαξιλάρι και να τον μαχαιρώσουν 57 φορές μέχρι που εξέπνευσε.

Οι δύο άνδρες μετά τη δολοφονία πήραν 100 ευρώ από το σπίτι του άτυχου ηλικιωμένου και έφυγαν, ενώ τον 71χρονο βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος λίγο αργότερα η κόρη του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook