Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη και δημιουργική, με τα δικά σας μαστορέματα και κατασκευές. Η εταιρεία ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ, θα μας καθοδηγεί κάθε εβδομάδα με ένα χρήσιμο άρθρο DoItyourSelf.

Από την ερχόμενη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, μια νέα θεματική ενότητα κάνει την εμφάνιση της, μέσα από τις σελίδες του Flashnews.gr.

«DoItyourSelf»ή αλλιώς «Κάντο μόνος σου», θα είναι το σήμα κατατεθέν, μιας σειράς χρηστικών -ενημερωτικών άρθρων που θα καταπιάνονται με ιδέες  για ανακαινίσεις, επιδιορθώσεις και γενικότερα ότι έχει να κάνει με τον κλάδο των κατασκευών (από μικροκατασκευές για το σπίτι μέχρι συντήρηση ολόκληρων οικοδομών).

Την επιμέλεια της ενότητας επιμελείται η εταιρεία ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ, μια εταιρεία με γνώση του αντικειμένου και γενικότερα με μεγάλη εμπειρία γύρω από το συγκεκριμένο κλάδο.

Κάθε εβδομάδα λοιπόν και μέσα από τα δημοσιεύματα αυτά, οι αναγνώστες του Flashnews.gr θα έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν έξυπνα tips και πρακτικές συμβουλές, να μάθουν πως να χρησιμοποιούν τα κατάλληλα εργαλεία και υλικά για την αντίστοιχη ανάγκη, κάνοντας τη ζωή τους πιο δημιουργική. Απλά, εύκολα και γρήγορα! Γλιτώστε χρήματα, κάνοντας κάτι μόνοι σας!

Με απλά βήματα, θα μάθετε πως να επιδιορθώσετε ένα φθαρμένο έπιπλό, να ξεβιδώσετε μια σκουριασμένη βίδα, να κρεμάσετε ένα κάδρο στον τοίχο ή ακόμα και να φτιάξετε μόνοι σας ένα διακοσμητικό….

Ένα click στην ενότητα DoItyourSelf, θα σας μάθει όλα εκείνα τα μυστικά που θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητα σας.

Και καλή αρχή!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook