Σε σημαντικές αποκαλύψεις σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σερρών προχώρησε ο β’ αντιπρόεδρος της Football League και γ’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κισσαμικός, Άρης Λυχναράς.

Ο κ. Λυχναράς ανέφερε ότι υπήρξαν θετικές εξελίξεις αναφορικά με την τηλεοπτική στέγη του πρωταθλήματος μετά από τη συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και τόνισε ότι αναμένεται το πρωτάθλημα να ξεκινήσει στις 22 και 23 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει για το θέμα αυτό το serressport.gr:

Την αποκάλυψη πως οι εκκρεμότητες στην Football League αρχίζουν και τακτοποιούνται έκανε ο αντιπρόεδρος της διοργανώτριας Άρης Λυχναράς στην ΕΡΑ Σερρών 101,5, επισημαίνοντας πως μετά και την συνάντηση με τον Υπουργό Σταύρο Κοντονή φαίνεται πως τακτοποιήθηκε το θέμα της τηλεοπτικής στέγης του πρωταθλήματος, με την επιστροφή στην ΕΡΤ3 μετά από αρκετά χρόνια να θεωρείται πλέον δεδομένη. Παράλληλα επεσήμανε πως καλώς εχόντων την Δευτέρα θα οριστικοποιηθεί η σέντρα του πρωταθλήματος για τις 22 και 23 Οκτωβρίου!

Το μόνο που μένει όσον αφορά το τηλεοπτικό είναι να ξεκαθαρίσει αν η ΕΡΤ3 θα παίξει μόνη της μπάλα ή θα εμπλακεί και η Nova, δείχνοντας και αυτή κάποιο ματς της αγωνιστικής.

Το ευχάριστο δε που σημείωσε είναι πως υπάρχουν ήδη αρκετές προτάσεις για χορηγίες που θα ενεργοποιηθούν μόλις οριστικοποιηθεί το τηλεοπτικό, προκειμένου το πρωτάθλημα να έχει μία κεντρική διαφήμιση.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό προγραμματισμό λόγω των συνεχόμενων αναβολών αναμένεται να υπάρχουν τέσσερις εμβόλιμες και ήδη έχουν εντοπιστεί οι ημερομηνίες προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά. Μάλιστα τόνισε για την δυναμική του πρωταθλήματος: “Θεωρώ πως θα είναι το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, πολύ ανταγωνιστικό και με πολλές ιστορικές ομάδες”.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook