Το αστυνομικό μέγαρο Χανίων επισκέφθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ Αντιστράτηγος Κωνσταντινος Τσουβαλας με τον ΓΓ του ΥΠ. Δημόσιας τάξης Δημήτρη Αναγνωστακη.  Μίλησαν σε συγκέντρωση αξιωματικών και επικεφαλείς τμημάτων της αστυνομίας στο νομό Χανίων.

Σε δηλώσεις τους εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το έργο της αστυνομίας στην Κρήτη ενώ αναφέρθηκαν και στην επικείμενη αναδιοργάνωση της αστυνομίας.

Σε δηλώσεις του ο αρχηγός της Αστυνομίας ανέφερε 

Τελειώνουμε σήμερα ένα διήμερο οδοιπορικό στην Κρήτη, ξεκινήσαμε απο το Λασίθι, Ηράκλειο, Ρέθυμνο και τώρα Χανιά. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από αυτό που είδαμε σε όλες τις αστυνομικές μονάδες της Κρήτης. Πιστεύουμε οτι η αναδιοργάνωση που θα επιχειρήσουμε για την Κρήτη και για ολη την περιφέρεια σε επίπεδο αστυνομικών υπηρεσιών θα δώσει καλύτερες συνθήκες ασφαλείας στους πολίτες και στην Κοινωνία. Είδα καλές υπηρεσίες και το αναπτερωμένο το ηθικό των συναδέλφων μου και αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για την επόμενη ημέρα της αστυνομίας.

Προσπαθούμε να μεταφέρουμε ενα μήνυμα για ανθρωποκεντρική διοίκηση των αστυνομικών υπηρεσιών σε όλη την Ελλάδα, με πρόκριμα οταν επενδύομαι στον άνθρωπο αυτό ανταποδίδεται στην υπηρεσία προς την κοινωνία ως αντίδωρο.

Από την μεριά του ο ΓΓ του ΥΠ. Δημοσίας τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης τόνισε και αυτός οτι έμεινε πολύ ικανοποιημένος απο αυτά που είδε στις αστυνομικές υπηρεσίες της Κρήτης σε αυτό το οδοιπορικό. Μάλιστα τόνισε οτι για την Κρήτη όλα βαίνουν καλώς με την παρουσία της αστυνομίας να είναι πάντα εκεί που πρέπει.

Οι δυο στόχοι αυτή την στιγμή όπως τόνισε είναι η αναδιοργάνωση των περιφερειακών αστυνομικών υπηρεσιών ενω ο δεύτερος στόχος η βελτίωση της εικόνας της ΕΛΑΣ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook