Την επιθυμία του να ξεκινήσει… επιτέλους το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Σπύρος Μπαξεβάνος, σε δηλώσεις του μετά το φιλικό παιχνίδι με τον Πανθηραϊκό στη Σαντορίνη.

Χαρακτηριστικά ο 45χρονος προπονητής του Κισσαμικού ευχήθηκε να ήταν το τελευταίο φιλικό που έδωσε η ομάδα του και να ξεκινήσουν τα επίσημα ματς. Παράλληλα εκφράστηκε με άκρως κολακευτικά λόγια για τη φιλοξενία των ανθρώπων του Πανθηραϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μακάρι να είναι το τελευταίο φιλικό πριν το πρωτάθλημα! Αυτό θέλουμε κι εμείς. Ήταν ένα φιλικό που μας έδωσε τη δυνατότητα να φύγουν από το Καστέλι τα παιδιά και να αλλάξουν λίγο παραστάσεις. Το σημαντικό είναι ότι ήρθαμε και παίξαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα, κάτι που φάνηκε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν βοήθησε πολύ ο αέρας και τις δύο ομάδες για να γίνει ένα καλύτερο παιχνίδι, όμως είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Αυτό που λέω συνέχεια και πρέπει να βελτιώσουμε είναι οι συνεργασίες μπροστά, που μας λείπουν, για να μπορέσουμε πιο εύκολα να δημιουργούμε καταστάσεις στην αντίπαλη εστία και να μπορέσουμε να πετυχαίνουμε κάποιο τέρμα. Να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Πανθηραϊκού για τη φιλοξενία, που ήταν άψογη και… απερίγραπτη. Είμαστε ικανοποιημένοι στο μέγιστο βαθμό και αυτές οι φιλοξενίες κάνουν το ποδόσφαιρο καλύτερο. Θέλουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και πρώτα ο Θεός να μπούμε αυτή την εβδομάδα στην αγωνιστική περίοδο και να προετοιμαστούμε για ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας με τον ΟΦΗ».