Κινητοποίηση στην πλατεία της Ελευθερίας στο Ηράκλειο θα πραγματοποιήσει η ΠΑΣΕΒΕ απόψε στις 19.00 το βράδυ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

“Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με το δικό της μνημόνιο και στο όνομα των αξιολογήσεων, εφαρμόζει όλες τις αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις που συμφώνησε με την ΕΕ για λογαριασμό των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Στο όνομα των αξιολογήσεων έχει πάρει άριστα στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, στο πετσόκομμα των συντάξεων, στην υποβάθμιση των παροχών Υγείας, της Παιδείας.
Βήμα – βήμα με πρόσχημα τα ελλείμματα των Ταμείων οδηγούν σε ακόμη μεγαλύτερο πετσόκομμα των συντάξεων και παραπέρα υποβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας.

Μέρα με τη μέρα η ζωή μας γίνεται δυσκολότερη, μη αντέχοντας το βάρος της φοροληστείας, των άδικων φόρων, των χαρατσιών, των απειλών για κατασχέσεις και πλειστηριασμούς. Ακόμα και τα περιβόητα μέτρα ανακούφισης της κυβέρνησης, αν γίνουν δεκτά από τους συνεταίρους της, όπως το πάγωμα των χρεών και ο ακατάσχετος λογαριασμός, έχουν στόχο μόνο το πώς θα εισπράξουν αυτά που χρωστάμε. Γι’ αυτό και δεν χαρίζουν ούτε ένα ευρώ από τους άδικους φόρους που μας έπνιξαν αυτά τα χρόνια. Αντίθετα τους αυξάνουν, αφού από του χρόνου ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο.

Μας καταδικάζουν με την πολιτική τους.
Δεν συμβιβαζόμαστε με αυτή την κατάσταση. Δεν τους κάνουμε τη χάρη να αποδεχτούμε τη μίζερη ζωή και την ανασφάλεια στην οποία μας

προορίζουν. Απορρίπτουμε τους σχεδιασμούς τους.

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες

Δεν προσφέρει τίποτα η απομόνωση στους τέσσερις τοίχους του μαγαζιού και του σπιτιού μας. Η απογοήτευση και η ατομική λύση ενθαρρύνει τις αντιλαϊκές πολιτικές. Οι φρούδες ελπίδες για μερτικό από την όποια ανάπτυξη, δεν μπορούν να αντισταθμίσουν τις σημερινές δυσκολίες που διαιωνίζονται. Η ανακούφιση από τα μεγάλα οικονομικά αδιέξοδα και η ικανοποίηση των αναγκών μας δεν έρχεται από τα πάνω.
Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση της Δευτέρας 17/10, που οργανώνουν σωματεία και ομοσπονδίες εργαζομένων. Ενώνουμε τη φωνή μας μαζί τους. 
«Βάζουμε τη σφραγίδα μας στις εξελίξεις». Δυναμώνουμε τη φλόγα της αντίστασης.

Διεκδικούμε τα αιτήματά μας και στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων για υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας, για αξιοπρεπή μεροκάματα που θα καλύπτουν τις ανάγκες τους. Ο αντίπαλός μας είναι κοινός. Στην κοινή μας πάλη και συμμαχία βρίσκεται η προοπτική.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 7 μμ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook