Πολύωρη συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χανιά είχαν το απόγευμα της Δευτέρας ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μελάς και ο αντιπρόεδρος Σωτήρης Μαυρονάσιος.

Όπως σημειώνεται στην επίσημη ενημέρωση του ΑΟΧ οι δύο παράγοντες διαβεβαίωσαν τους παίκτες ότι είναι δίπλα τους και τους στηρίζουν και να μην ανησυχούν για τίποτα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση του ΑΟΧ, στην οποία γίνεται αναφορά σε ανυπόστατα άρθρα, χωρίς περαιτέρω διευκρινήσεις:

Τα αμέτρητα εμπόδια που παρουσιάζονται στον Α.Ο.Χ. με την καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος, δεν “τρομάζουν” τη νέα διοίκηση, η οποία βρέθηκε για μια ακόμη φορά στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.

Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Γιώργος Μέλας και ο αντιπρόεδρος Σωτήρης Μαυρονάσιος, μίλησαν στους παίκτες για αρκετή ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης, διαβεβαιώνοντας τους, ότι είναι δίπλα τους και τους στηρίζουν.

Παρότι πιθανολογείται ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και ακόμη δεν έχει βρεθεί τηλεοπτική στέγη και χορηγός για τη football league, οι δυο διοικητικοί παράγοντες, ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές να μην επηρεάζονται από τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί, να δείξουν μεγαλύτερο ζήλο και προσπάθεια και όσο θα είναι αυτοί οι δυο στην ομάδα, να μην ανησυχούν.

Όσο για κάποια άρθρα που είδαν το φως της δημοσιότητας, είναι ανυπόστατα, αναληθή και διαψεύδονται κατηγορηματικά απο την ΠΑΕ. Ίσως, τα δημοσιεύματα αυτά, αποσκοπούν κάπου άλλου… 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook