Τα πρώτα… μηνύματα ο Πλατανιάς τα είχε πάρει από προηγούμενες διαιτησίες, παρόλο που δεν είχε ηττηθεί σε αυτά τα ματς, αλλά το αποκορύφωμα ήταν το ματς στην Τρίπολη.

Στον Πλατανιά εξέφρασαν επίσημα την οργή τους για τη διαιτησία του Σελίμου, αλλά πλέον “βράζουν” και με τα όσα είπε στην κριτική των φάσεων στην ΕΡΤ ο Περικλής Βασιλάκης.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου στην εφημερίδα “ΦΩΣ των ΣΠΟΡ”, στις οποίες αναφέρει ότι κάποιοι… προφέσορες κάνουν το άσπρο μαύρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Πλατανιά:

«Δεν μας φτάνουν αυτά που παθαίνουμε στο γήπεδο, έρχονται και κάποιοι άλλοι προφέσορες να κάνουν το άσπρο μαύρο. Θέλουν να μας βγάλουν τρελούς! Ε, όχι, αυτό πάει πολύ! Πολύ σπάνια μιλάω για τη διαιτησία, αλλά αυτή τη φορά παραπάει το πράγμα! Και έρχεται ο κύριος Βασιλάκης στην κριτική των φάσεων να μας… αποτελειώσει! Δεν έδειξε τη φάση του 2′, όταν ο Μανούσος υποδείχτηκε κακώς σε θέση οφσάιντ. Δεν είπε κουβέντα για το πέναλτι του Γιακουμάκη και την αποβολή που επέσυρε ο καταλογισμός του στον Γιαννούλη. Υποστήριξε ότι καλώς δόθηκε κίτρινη στον Σεφί στη φάση που ανέτρεψε τον Γιακουμάκη, ενώ θα έπρεπε να δοθεί κόκκινη, όπως είχε συμβεί σε πανομοιότυπη φάση σε αγώνα του γερμανικού πρωταθλήματος, νομίζω στο Αμβούργο. Και βέβαια χαρακτήρισε δικαιολογημένη τη δεύτερη κίτρινη στον Στάθη. Μα τι έπρεπε να κάνει ο παίκτης, έτρεχε, είχε την μπάλα στην κατοχή του, δεν μπορούσε να μείνει σε στάση προσοχής, τι να τα έκανε τα χέρια του; Και στέκονται όλοι στη φάση του πέναλτι του Αποστολόπουλου. Ναι, ήταν πέναλτι που δεν δόθηκε. Ομως κανείς δεν σκέφτεται τι είχε προηγηθεί. Παίζαμε με μια ομάδα που ξεχείλιζε το άγχος και δεν μας επιτράπηκε να τη φορτώσουμε ακόμη περισσότερο και να κάνουμε μετά ό,τι θέλαμε στο γήπεδο! Αντ’ αυτού, οι διαιτητικές αποφάσεις έφεραν τον εκνευρισμό στην δική μας μεριά, μείναμε με παίκτη λιγότερο και τελείωσε εκεί το παιχνίδι. Αν νομίζουν ότι έτσι βοηθάνε το ποδόσφαιρο, τότε δεν έχουμε καμιά τύχη και καμία γιατρειά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook