Έτοιμος να «σφραγίσει» και μαθηματικά την άνοδο του στη Σούπερ Λίγκα είναι ο ΟΦΗ στο σημερινό παιχνίδι τελικό με τον Λεβαδειακό (8.30 μ.μ ConnXTV) για την 4η αγωνιστική των πλέϊ οφ.

Η κρητική ομάδα έχει το πλεονέκτημα της διαφοράς των τριών βαθμών από την ομάδα της Βοιωτίας και θα παίξει ουσιαστικά για δύο αποτελέσματα στο σημερινό ματς καθώς με νίκη θα «κλειδώσει» και μαθηματικά από την Πέμπτη την άνοδο του στην Σούπερ Λίγκα ενώ ακόμη και με ισοπαλία θα χρειάζεται μία νίκη στα άλλα δύο ματς που απομένουν με Δόξα Δράμας και Διαγόρα για να πανηγυρίσει την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια μετά από δύο χρόνια απουσίας.

Βέβαια στον ΟΦΗ περιμένουν σήμερα το πρωί (10.30 π.μ) την εκδίκαση της ένστασης που έχουν κάνει στην Πειθαρχική Επιτροπή της Football League κατά της Δόξας Δράμας όπως και ο Διαγόρας. Αν ο ΟΦΗ κερδίσει την ένσταση τότε θα πάει στους 13 βαθμούς και ακόμη και με ήττα από τον Λεβαδειακό θα διατηρήσει διαφορά δύο βαθμών από τους Βοιωτούς και θα πρέπει να κερδίσει Δόξα Δράμας και Διαγόρα για να πάρει και μαθηματικά την άνοδο του στην Σούπερ Λίγκα.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα το καλό για τον τεχνικό του ΟΦΗ Νίκο Αναστόπουλο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στην οποία θα επιστρέψει και ο Λεωνίδας Καμπάνταης που εξέτισε την ποινή του στον αγώνα με τον Διαγόρα.

Νέα εκστρατεία στη Νέα Σμύρνη

Σε εγρήγορση για το σημερινό κρίσιμο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη είναι και ο φίλαθλος κόσμος του ΟΦΗ καθώς στις 11 το πρωί αναχώρησε από το λιμάνι του Ηρακλείου με το πλοίο των «Μινωϊκών Γραμμών» η εκδρομή των οργανωμένων φιλάθλων της κρητικής ομάδας. Πάνω από 350 άτομα ταξιδεύουν με το πλοίο για τον Πειραιά ενώ αρκετοί φίλαθλοι ταξιδεύουν μεμονομένα και άλλοι με τα αεροπλάνα που πηγαίνουν στην Αθήνα. Επίσης ο ΟΦΗ θα έχει στο σημερινό παιχνίδι και την συμπαράσταση εκατοντάδων φιλάθλων του από την Αθήνα που μένουν μόνιμα στην πρωτεύουσα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook