Μπορεί όλα να είναι πάλι στον… αέρα στη Football League αλλά στον ΑΟ Χανιά συνεχίζουν απερίσπαστοι τη σκληρή δουλειά για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Παναιγιάλειο, όποτε κι αν γίνει τελικά αυτός.

Εκτός προπόνησης έμειναν την Τρίτη ο Ζόρο, λόγω στομαχικών διαταραχών, ο Ντούμος, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, καθώς και ο νεαρός Κρασουδάκης. Όσον αφορά τον Κοζάκη, δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Η επίσημη ενημέρωση του ΑΟΧ αναφέρει τα εξής:

Το πρωτάθλημα της football league μπορεί να μην ξέρουμε ποτέ θα αρχίσει, ωστόσο, ο Α.Ο.Χ. έχει ξεκινήσει κανονικά την προετοιμασία του για το ματς της πρεμιέρας στο Αίγιο.

Σίγουρα στο στρατόπεδο της ομάδας υπάρχει αγωνία για την απόφαση που θα παρθεί στο αυριανό έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της football league, όμως, οι παίκτες οφείλουν να είναι έτοιμοι.

Στη σημερινή προπόνηση, εκτός έμειναν, ο Ζόρο λόγω στομαχικών διαταραχών, ο Ντούμος διότι αισθάνεσαι ενοχλήσεις στο γόνατο, καθώς και ο Κρασουδάκης. Ο Κοζάκης, παρότι μπήκε χαλαρά, ένιωσε μια μικρή ενόχληση στο δικέφαλο και δεν ρίσκαρε να συνεχίσει, αφού όπως είναι γνωστό, προέρχεται από τραυματισμό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook