Εντυπωσιακή πρεμιέρα έκαναν οι Παίδες των Χανίων στο Ρέθυμνο, ενώ στο ματς των Νέων οι γηπεδούχοι κατάφεραν να… σώσουν τον βαθμό στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Οι Νέοι

Μόλις στο 3’ ο Λευτέρης Παγωνάκης έδωσε προβάδισμα στα Χανιά, έπειτα από την απόκρουση του Διαμαντάκη σε κεφαλιά του Ζολώτα. Η ισοφάριση ήρθε για το Ρέθυμνο στο φινάλε με τον Θεοδωράκη, να αξιοποιεί τη σέντρα του Παπιομύτογλου.

Ρέθυμνο (Θεόφιλος Αποστολάκης): Διαμαντάκης, Αποστολάκης, Κολυβάκης, Ποθουλάκης (65’ Τσόλας), Τσακάλι, Θεοδωράκης, Σφακιανάκης (78’ Πρινιανάκης), Στεφανάκης (52’ Σωπασής), Κουταλάς, Παπιομύτογλου, Βερνάδος.

Χανιά (Γιώργος Μουριζάκης): Σκουμπάκης, Καλέντζης, Παπαδογιάννης, Τριμίντζιος, Νικολακάκης, Παγωνάκης, Ι. Γεωργιλαδάκης (80’ λ.τρ. Νικολουδάκης), Αρτίν (34’ λ.τρ. Ράπτης), Ζολώτας, Κουκάκης, Μαστραντωνάκης (65’ λ.τρ. Κουτσμάνης)

Οι Παίδες

Ιδανικό ξεκίνημα στο ματς και στο πρωτάθλημα έκαναν οι Παίδες των Χανίων που επιβλήθηκαν με σκορ 8-1 του Ρεθύμνου. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 0-3, με το γκολ του Κουλιεράκη (4’) και τα δύο γκολ του Γύπαρη (11’ και 22’).

Στο δεύτερο ημίχρονο τα Χανιά πέτυχαν ακόμα πέντε γκολ με τους Κρεμασμενάκη (42’, 59’), Αναστασόπουλο (65’), Κρασουδάκη (78’) και Κακαβελάκη (79’). Το Ρέθυμνο είχε μειώσει σε 1-4 με το όμορφο γκολ του Μπουρνέλη στο 58’, ενώ οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Κουλιεράκη στο 24’.

Ρέθυμνο (Θεόφιλος Αποστολάκης): Μαρινάκης, Δρανδάκης (49’ Μπουρνέλης), Βροντάκης, Αγγελόπουλος (64’ Χατζηκωνσταντίνου), Φραγκιαδάκης, Γερωνυμάκης, Σαββάκης (64’ Ασμαργιανάκης), Λιονής, Καφετζής (57’ Βασιλάκης), Τζωρτζινάκης (49’ Γκεοργκιέφσκι), Καλλονάκης.

Χανιά (Γιώργος Μουριζάκης): Ανωμεριανάκης, Φανδριδάκης (60’ Μαυρακάκης), Νικολιουδάκης, Αθανασάκης, Μπουρδάκης, Φίλκας (60’ Παπαδάκης), Σελάμης, Τζιλιβάκης (47’ Κακαβελάκης), Κουλιεράκης, Γύπαρης (47’ Αναστασόπουλος), Κρεμασμενάκης (72’ Κρασουδάκης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook