Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν για μια ακόμη φορά οι δημότες του Ηρακλείου που εξέφρασαν και εμπράκτως την αλληλεγγύη τους σε μαθητές  που οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες.

Ήταν παραπάνω από  συγκινητική η προσφορά των συνανθρώπων μας που μετείχαν  στη  δράση με τίτλο “Νοιάζομαι για το συμμαθητή μου” που πραγματοποιήθηκε από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής με σκοπό τη συλλογή σχολικών ειδών και τη διάθεσή τους σε 170 μαθητές από 90 οικογένειες του Ηρακλείου.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μαρία Καναβάκη σε δήλωσή της ευχαριστεί θερμά όλους τους συλλόγους,τις  επιχειρήσεις και τους δημότες που με ιδιαίτερη ευαισθησία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Αντιδημαρχίας και πρόσφεραν σχολικά είδη βοηθώντας με αυτό τον τρόπο οικογένειες και μαθητές κατά την έναρξη της σχολικής περιόδου.

«Η συγκινητική ανταπόκριση των συνδημοτών μας επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τα αισθήματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που διακρίνουν την Ηρακλειώτικη κοινωνία» τόνισε η κ.Καναβάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook