Καταιγισμός πυροβολισμών αναστάτωσε την πυκνοκατοικημένη συνοικία της Νέας Χώρας - Συνελήφθη ένα άτομο.

Μεγάλη αναστάτωση, προκλήθηκε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ, στο παρκάκι που βρίσκεται επί της οδού Μελετίου Μεταξάκη στη Νέα Χώρα, μετά από επαναλαμβανόμενους πυροβολισμούς.

Έντρομοι πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους οι κάτοικοι της περιοχής μη γνωρίζοντας τι συνέβη.

Οι πυροβολισμοί ακούστηκαν από τον τελευταίο όροφο πολυκατοικίας. Αυτήκοοι μάρτυρες ανέφεραν στο Flashnews.gr πως άκουσαν μια γυναίκα να φωνάζει "φύγε από εδώ" σε έναν άνδρα ο οποίος πιθανόν απειλούσε με φωνές ότι θα αυτοκτονήσει.

Από την πρώτη στιγμή, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την πρόσβαση στην περιοχή και λίγο μετά τις 21:30, συνέλαβαν ένα άτομο που όπως φαίνεται είναι ο δράστης.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν το δράστη στη συγκεκριμένη πράξη, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ψυχικά ασθενές άτομο το οποίο μάλιστα αναμένεται να οδηγηθεί στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Χανίων.

Μάλιστα αφού έφτασε η αστυνομία στην οικία του δράστη τον βρήκαν απο έξω.Ο ίδιος είχε κλειδώσει το σπίτι και είχε εξαφανίσει τα κλειδιά.Η αστυνομία έκανε προσπάθεια να μπει απο την ταράτσα της πολυκατοικίας ωστόσο η μπαλκονοπορτα ήταν και αυτή κλειδωμένη.

Δείτε σε βίντεο την στιγμή που οι αστυνομικοί προσπαθούν να κατέβουν στο μπαλκόνι της οικίας του δράστη

Τελικά κάλεσαν κλειδαρά ο οποίος και άνοιξε την πόρτα και εισήλθαν στην οικία.Σύμφωνα με πληροφορίες κανένα άτομο δεν υπήρχε μέσα ενω είναι άγνωστο αν βρήκαν το όπλο του δράστη.

Δείτε σε βίντεο την στιγμή που το αστυνομικό όχημα φεύγει απο την πολυκατοικία μεταφέροντας τον δράστη στο Α.Τ