Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί τα Χανιά μια ημέρα με ιδιαίτερο συμβολισμό για τα εθνικά ζητήματα, μετά και τις αυξανόμενες προκλήσεις της Τουρκίας

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr ο κ.Κυριάκος Μητσοτάκης θα  αφιχθεί στην Κρήτη την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, ημέρα εορτής  των Αρχαγγέλων Μιχάηλ και Γαβριήλ, που είναι και οι προστάτες της Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά και ημέρα κατα την οποία κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα του Αρκαδίου.

Το πρωί ενδέχεται να παραστεί στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην 115 Πτέρυγα Μάχης,  οι πιλότοι της οποίας  δίνουν καθημερινές «μάχες» στο Αιγαίο αντιμετωπίζοντας την Τουρκική προκλητικότητα.

Και επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα οι προκλήσεις αυξάνονται διαρκώς  με τον  Ερντογάν να θέτει ανοιχτά και θέμα αναθεώρησης της συνθήκης της Λωζάνης, η επίσκεψη αυτή του Προέδρου της ΝΔ αναμένεται να λάβει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Να σημειωθεί πως την ίδια ημέρα είναι και η κορύφωση των εκδηλώσεων για το Αρκάδι στο Ρέθυμνο και στις 12 το μεσημέρι ο κ.Μητσοτάκης θα παραστεί στις εκεί εκδηλώσεις.για το Ολοκαύτωμα του Αρκαδίου καθώς στην Επίσημη Δοξολογία θα παρίσταται και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, το βράδυ της  Πέμπτης 8 Νοεμβρίου, ο κ. Μητσοτάκης θα είναι κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που διοργανώνει η ΝΟΔΕ Χανίων του κόμματος στο κέντρο «Έσπερος» στις Βρύσες επι της εθνικής οδού Χανίων Ρεθύμνης.

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση ο κ.Μητσοτάκης αναμένεται να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στα εθνικά θέματα και στο πως τα αντιμετωπίζει η κυβέρνηση.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ θα μείνει στα Χανιά και την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου με σκοπό να έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και φορέων.

Υπενθυμίζεται πως και το 2015 ο τότε υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ, είχε επισκεφθεί την 115 ΠΜ και είχε παραστεί στις εκδηλώσεις ενώ στην συνέχεια έκανε την παρακάτω ανάρτηση 

:

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook