Τελευταία ενημέρωση 12:03

Πανικός επικράτησε το πρωί στο κέντρο των Χανίων όταν ένας άντρας πυροβόλησε μια γυναίκα μπροστά σε δεκάδες πολιτών στην οδό Μουσούρων.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 και μισή το πρωί, όταν σύμφωνα με δήλωση καταστηματάρχη στο Flashnews.gr, ενας ηλικιωμένος άνδρας κυνηγούσε την πρώην γυναίκα του.

Στην προσπάθεια της να ξεφύγει προσπάθησε να μπει σε ενα κατάστημα και εκείνη την στιγμή ο σύζυγος της, την πυροβόλησε. Μάλιστα ένας καταστηματάρχης κατάφερε να ακινητοποιήσει τον δράστη.

Στο σημείο μετέβησαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες απέκλεισαν την περιοχή ενω προχώρησαν στην σύλληψη του δράστη ο οποίος είναι 73 ετών!

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε στο σημείο και παρέλαβε την τραυματισμένη γυναίκα η οποία είχε τις αισθήσεις της.

Ο λόγος τον οποίο οδήγησε τον άνδρα να πυροβολήσει την γυναίκα παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχαν χωρίσει εδώ και χρόνια.

 

 

 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη, σήμερα (24.10.2016) το πρωί στα Χανιά, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, 73χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε βάρος 62χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, σήμερα (24.10.2016) το πρωί, ο 73χρονος ένεκα προσωπικών μεταξύ τους διαφορών, τραυμάτισε με όπλο την 62χρονη.

Άμεσα, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας μετέβησαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 73χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το εν λογω όπλο, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας κάλυκας.

Η παθούσα διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και νοσηλεύεται.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ o συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook