Ο αρχηγός του ΑΟ Χανιά Γρηγόρης Αθανασίου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σπάρτη, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας τόνισε ότι παρόλο που για τον ΑΟΧ πιο σημαντικό είναι το ματς στο Αίγιο για το πρωτάθλημα εντούτοις δεν αφήνει… αδιάφορη την ομάδα ο θεσμός του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε: «Είμαστε μια καινούργια ομάδα και ξεκινάμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις από το θεσμό του κυπέλλου, ο οποίος δεν μας αφήνει αδιάφορους, έστω κι αν θεωρούμε, ότι πιο σημαντικό, είναι το παιχνίδι της Κυριακής. Και η Σπάρτη πάντως είναι μια καινούργια ομάδα. Στη football league δεν έχει παραστάσεις αλλά ο θεσμός του κυπέλλου, είναι κάτι εντελώς το διαφορετικό. Δείχνει πάντως με τις κινήσεις που έκανε, ότι θα είναι ανταγωνιστική».

Η προπόνηση της Τρίτης

Αναφορικά με την προπόνηση της Τρίτης η επίσημη ενημέρωση του ΑΟΧ αναφέρει τα εξής:

Χωρίς νέα προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Α.Ο.Χ. ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τη Σπάρτη (Πέμπτη 27/10, 15:00, ΟTE TV 1), για το κύπελλο Ελλάδος.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, προπονήθηκαν το πρωί στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς και ο Αντώνης Δρακόπουλος, τους ενημέρωσε, πως στην αυριανή προπόνηση που είναι προγραμματισμένη στις 10 το πρωί, θα τους ανακοινώσει την αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει το βράδυ, με προορισμό τη Σπάρτη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook