Η αρχή έγινε εχθές για την ομάδα της Επισκοπής με την πρώτη συνάντηση να βρίσκει έκδηλο το αίσθημα του ενθουσιασμού στα πρόσωπα τόσο στους διοικούντες όσο στο προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Η πρώτη συνάντηση της ομάδας ήταν διαφορετική από τις προηγούμενες αφού
δεν περιλάμβανε καθόλου γήπεδο αλλά μόνο αγιασμό, που τέλεσαν οι πάτερ
Γεώργιος Λελεδάκης και πάτερ Ιωάννης Λελεδάκης, στις εγκαταστάσεις του
«Θ. Βαρδινογιάννης».

Το παρόν έδωσαν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Λελεδάκης Δημήτρης και ο πρόεδρος τοπικού διαμερίσματος Επισκοπής κ. Καμπουράκης Νίκος και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΡ κ. Δασκαλομαρκάκης Γιώργος.

Στο πρώτο φετινό ραντεβού το παρών έδωσαν πέρα απο τους «παλιούς» ποδοσφαιριστές Βογιατζιδάκης Στέλιος, Κελαϊδής Οδυσσέας, Κατσαμάς Βασίλης, Κατσαμάς
Μιχάλης, Μανταδάκης Κώστας, Ξινομιλάκης Στέλιος, Σιόρε Δημήτρης,
Σουμπασάκης Δημήτρης, Καραβιώτης Γιάννης, Φρατζεσκάκης Μιχάλης,
Αντιασβίλι Γκεόργκι, Βελονάκης Γιώργος. Μοναδικός απόντας ήταν ο
στρατευμένος Καψαλάκης Νίκος και τα 12 νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Επισκοπής, Αργυράκης Μιχάλης, Γωνιωτάκης Βασίλης, Καλυβιανάκης Στέφανος, Κοζανίδης Στέλιος, Κουδουνάκης Γιάννης, Μικρόπουλος Ανδρέας, Μούρτζανός Φίλιππος, Μποτονάκης Νίκος, Νικηφόρος Γιάννης, Παυλάκης Μανώλης, Ταμάμης Νίκος, Χνάρης Ηλίας.

\"\" \"\"

Αρχικά τελέστηκε ο Αγιασμός, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, και στη συνέχεια τον λόγω πήραν ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Μιχάλης Νικολιδάκης και ο προπονητής Γιώργος Ξηράκης όπου καλωσόρισαν τους νέους παίκτες στην οικογένεια της Επισκοπής και μίλησαν για τις φετινές φιλοδοξίες της ομάδας.

Ο γυμναστής της ομάδας Στράτος Γιοκαριδάκης από την πλευρά του στην
ομιλία του επέστησε την προσοχή στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στην
πρόληψη για την αποφυγή των τραυματισμών.

Οφείλετε να σημειωθεί πως για μια ακόμα χρονιά κοντά στην ομάδα θα είναι η διατροφολόγος κα Μαριάνα Σταυρουλάκη η οποία στην πρώτη συνάντηση της νέας σεζόν ανέπτυξε στους ποδοσφαιριστές τη σημασία της καλής και σωστής διατροφής στην ομαλή λειτουργία του οργανισμού τους και στην ανταπόκριση σε μια επίπονη προετοιμασία.

Αμέσως μετά τις σύντομες ομιλίες, το ποδοσφαιρικό τμήμα ανανέωσε το ραντεβού του για σήμερα (Πέμπτη 28/07) και αύριο (Παρασκευή 29/7) στις 18.00 το απόγευμα στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», όπου και θα περάσουν από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις ενώ το απόγευμα του Σαββάτου στις 19:00 θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2011-2012.

Αποκτήθηκε ο Μιχάλης Αργυράκης

Ένας ακόμα ταλαντούχος και έμπειρος ποδοσφαιριστής, με πολλούς τίτλους στην καριέρα του, ανακοινώθηκε, την ίδια μέρα (Τετάρτη) το πρωί, απο την ομάδα της Επισκοπής.

Ο 31 χρόνος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στον Εργοτέλη επιδιώκει με την εμπειρία του να δώσει μια αίγλη Α΄ εθνικής στην ομάδα.

Η ανακοίνωση την ομάδας για τον ποδοσφαιριστή είναι η εξής:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Μιχάλης Αργυράκης για τον επόμενο ένα χρόνο» Η ομάδα μας προχώρησε σε μια ακόμα σπουδαία μεταγραφή αποκτώντας ένα ακόμα ποδοσφαιριστή αναγνωρισμένης αξίας.Ο Αργυράκης έχει γεννηθεί στα Ηράκλειο στις 18 Ιουνίου του 1980. Πέρυσι αγωνίσθηκε στο Ρούβα σε 22 παιχνίδια κατακτώντας το πρωτάθλημα.

To who is who του Αργυράκη:

1993 – 95 ΠΑΝΟΜ 2000 – Β’ ΕΠΣ Ηρακλέιου
1995 – 97 ΠΑΝΟΜ – Α’ ΕΠΣ Ηρακλέιου
1997 – 00 ΠΑΝΟΜ – Δ’ Εθνική
2000 -02 Εργοτέλη – Δ’ Εθνική (Πρωταθλητής)
2002 -03 Εργοτέλη – Γ’ Εθνική (Πρωταθλητής)
2003 -04 Εργοτέλη – Β’ Εθνική (Πρωταθλητής)
2004 -05 Εργοτέλη – Α’ Εθνική
2005 -06 Εργοτέλη – Β’ Εθνική (Πρωταθλητής)
2006 -07 Καλλιθέα – Β’ Εθνική
2007 – 08 Αστέρα Ρεθύμνου – Γ’ Εθνική
2008– 12/09 Χερσόνησο – Γ’ Εθνική
1/2010 – 10 ΑΟ Χανιά – Δ’ – Γ’ Εθνική (Πρωταθλητής)
2010 – 11 Ρούβα – Δ’ Εθνική (Πρωταθλητής)

Γιώργος Μαυράκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook