Τις επισκέψεις του στα Δημοτικά Σχολεία του νησιού συνεχίζει για μία ακόμη χρονιά το Ρέθυμνο Cretan Kings. Η πρεμιέρα για το “Σουτάκι στην Κρήτη” για τη φετινή σεζόν πραγματοποιήθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Περάματος.

Η ανακοίνωση του Ρεθύμνου:

Για ακόμη μία χρονιά το Ρέθυμνο Cretan Kings συνεχίζει τις επισκέψεις στα Δημοτικά Σχολεία του νησιού μας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Σουτάκι στην Κρήτη».

Η πρεμιέρα για το «Σουτάκι στην Κρήτη» την φετινή σεζόν πραγματοποιήθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Περάματος, στα πλαίσια της Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού μετά από πρόσκληση της Διεύθυνσης και του Συλλόγου Γονέων του σχολείου.

Το γήπεδο Περάματος γέμισε με παιδιά, δασκάλους και γονείς που υποδέχθηκαν με θέρμη τους παίκτες μας Ντέγιαν Κράβιτς, Χριστόφορο Ραζή και Εβάλντας Ζάμπας, τους οποίους συνόδευσαν ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Κούμουλος, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Φωτεινή Παπαδοπετράκη, ο προπονητής των τμημάτων υποδομών Ρέθυμνο BC Αντώνης Νταλιάνης και ο Νίκος Τζανιδάκης από το γραφείο Τύπου. Φυσικά, από μία τέτοια γιορτή δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η αγαπημένη μασκότ των παιδιών, Αγορίνος, ο οποίος διασκέδασε τους μικρούς μας φίλους, «μοιράζοντας» αγκαλιές και πολλά χαμόγελα.

Οι μικροί μαθητές αφού ενημερώθηκαν για την σωστή διατροφή, την υγιεινή ζωή και τον αθλητισμό γενικότερα πήραν θέση στο γήπεδο, μαθαίνοντας τα μυστικά του μπάσκετ. Πραγματοποίησαν βολές και εν συνεχεία χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, με τους παίκτες μας να δίνουν μία ξεχωριστή παράσταση, προσφέροντας πλούσιο θέαμα. Έπειτα οι αθλητές κάθισαν στο θρανίο, μοιράζοντας αυτόγραφα.

Μάλιστα, μαθητές, δάσκαλοι και γονείς προσκλήθηκαν στον Σαββατιάτικο πολύ σημαντικό αγώνα της ομάδας μας (17.00) κόντρα στο Λαύριο για να ενισχύσουν την προσπάθεια της στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη».

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περάματος κ. Γιάννη Βουμβουλάκη, τους δασκάλους και τους γονείς για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook