Την πρώτη εκδήλωση για φέτος με θέμα “Τι θα έκανα αν ήμουν φοιτητής” πραγματοποιεί ο Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στη αίθουσα Β1008 των κτηρίων των Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης και ώρα 13:00. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα στο Facebook.

Συντονισμός Συζήτησης T.B.A

13:00 – 13:15 Προσέλευση και Εγγραφές
13:15 – 13:30 Χαιρετισμοί από καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης
13:30 – 13:50 Communication Game από το Μάνο Κουρίνο, φοιτητή του τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης
13:50 – 14:10 Παρουσίαση του συλλόγου ‘Youth Entrepreneurship Club’ από τους Ανδρέα Κρασσά, φοιτητή του τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος και τον Φοίβο Φλώρο, φοιτητή του τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης
14:10 – 14:30 Παρουσίαση με θέμα ‘Τι θα έκανα αν ήμουν φοιτητής’ από το Θάνο Παράσχο, ιδρυτής της iprovidenow
14:30 – 15:00 Ανοιχτή Συζήτηση

Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Είσαι έτοιμος για μια διαφορετική φοιτητική ζωή; Κάνε το πρώτο βήμα και ξεκίνα το ταξίδι σου για το μέλλον. Εκτός από τις ακαδημαϊκές σου υποχρεώσεις μπορείς να ασχοληθείς και με άλλες δραστηριότητες οι οποίες θα σε ευχαριστούν, θα σου δώσουν την δυνατότητα να αναπτύξεις ένα ευρύ κοινωνικό δίκτυο καθώς και θα συμβάλουν στη μετέπειτα επαγγελματική σου πορεία .

Τι είναι ο YEC;

O Youth Entrepreneurship Club ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2015 από 3 φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την δικτύωση των νέων με τις επιχειρήσεις. Ο Y.E.C. είναι ένας μη κερδοσκοπικός, μη κυβερνητικός οργανισμός που έχει ως στόχο την προώθηση της έννοιας της γυναικείας, νεανικής και κοινωνικής επιχειρηματικότητας. Προβάλλοντας πάντα την πράσινη ανάπτυξη.

Γιατί να γίνεις μέλος;

Θα έχεις την δυνατότητα να συμμετάσχεις σε: Σεμινάρια, εκπαιδευτικά Ταξίδια, διαγωνισμούς business model canvas, προγράμματα ανταλλαγής νέων μέσω του Erasmus+, αθλητικές δραστηριότητες, διαγωνισμούς επιχειρηματικότητας, workshop, κ.τ.λ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook