Με ακατανόμαστες εκφράσεις και απίστευτες ύβρεις επιτέθηκε λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ Χανιώτης σε Δημοτικό Αστυνομικό, όταν ο τελευταίος απλά προσπάθησε να κάνει τη δουλειά του.

Συγκεκριμένα ο εν λόγω πολίτης αφού είχε σταθμεύσει παράνομα το όχημά του στην οδό Κυδωνίας και Μυλονογιάννη έξω από το Δημαρχείο Χανίων, θεώρησε σωστό να επιτεθεί με απίστευτες ύβρεις κατά του Δημοτικού αστυνομικού που επιχείρησε να κόψει κλήση στην παράβασή του για παράνομη στάθμευση.

Χάρη στην επέμβαση των περαστικών αποσοβήθηκε και σωματική επίθεση στον άτυχο δημοτικό υπάλληλο που βρήκε τον μπελά του κάνοντας τη δουλειά του.

Αμέσως η αστυνομία που έφτασε στο σημείο συνέλαβε τον \”θερμόαιμο\” άνδρα, ενώ παράλληλα ο υπάλληλος της Δημοτικής Αστυνομίας κατέθεσε μήνυση εναντίον του.

Σε δηλώσεις του Αντιδημάρχου Χανίων κ.Μανούσου Λιονάκη στο Flashnews.gr τονίστηκαν τα εξής:

«Δυστυχώς το φαινόμενο των κακών συμπεριφορών απέναντι στους Δημοτικούς Αστυνομικούς τείνει να πάρει ανησυχητικές διαστάσεις.

Καταδικάζω με τον πιο κάθετο τρόπο περιστατικά βίας σε ανθρώπους που κάνουν τη δουλειά τους, οι οποίοι σεβόμενοι πάντα τους πολίτες, δείχνουν την απαιτούμενη ανοχή και υπομονή όταν κάποιο όχημα είναι σε παράνομη θέση παρκαρισμένο.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία στον συμπολίτη μας για αυτή την επίθεση εις βάρος ενός νεαρού που απλά επιτελεί το καθήκον του .

Ας καταλάβουμε όλοι ότι υπάρχουν κανόνες και θα πρέπει να τηρούνται είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook