Τελευταία ενημέρωση 15:06

Στην 13:00 το μεσημέρι οδηγήθηκε στα Δικαστήρια Χανίων ο 73χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της πρώην συζύγου του.

Ο 73χρονος μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Χανίων και στην συνέχεια με την σύμφωνη γνώμη και της Ανακρίτριας αποφασίστηκε η προσωρινή κράτησή του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 73χρονου,Μιχάλη Μετζιδάκη, ο κατηγορούμενος υποστήριξε οτι η συνάντηση με την γυναίκα του ήταν εντελώς συμπτωματική και η πράξη του οφείλεται σε μια παρόρμηση με αφορμή τα γεγονότα του παρελθόντος (οικονομικές διαφορές).

“Σήμερα αποφασίστηκε η προσωρινή κράτηση του πελάτη μου ο οποίος και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας και μέχρι και τώρα πιστεύω οτι χρήζει νοσηλείας σε νοσοκομείο.Για την ώρα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.Ο ίδιος εκφράζει την επιθυμία του να αποκατασταθεί η υγεία της πρώην γυναίκας του.’

Σύμφωνα με τον κ.Μετζιδάκη ο λόγος για τον οποίο ο 73χρονος είχε πάνω του εκείνη την στιγμή το όπλο είναι διότι είναι ηλικιωμένος και αισθάνεται ανασφάλεια.

“Αυτό που προέχει είναι η αποκατάσταση της υγείας της γυναίκας του αλλα και η σχέση εντός της οικογένειας”

Το αιματηρό περιστατικό είχε συμβεί την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, στην οδό Μουσούρων στο κέντρο της πόλης των Χανίων.

Την επόμενη ημέρα, όταν ο 73χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα υποστήριξε πως μετάνοιωσε για την πράξη του, αποδίδοντας τον πυροβολισμό σε μια «κακιά στιγμή»

Μάλιστα ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ανέφερε πως μεταξύ του ζευγαριού υπήρχαν οικονομικές διαφορές.

Στο μεταξύ η 62χρονο που δέχτηκε μια σφαίρα στο στέρνο νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων σε σταθερή κατάσταση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook