Με το… αριστερό ξεκίνησε στο Κύπελλο Ελλάδας ο ΑΟ Χανιά, που ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 από τη Σπάρτη, για την 1η αγωνιστική της 2ης φάσης του θεσμού.

Μόλις στο 2’ από σέντρα του πρώην αρχηγού του Πλατανιά Αναστασάκου ο πρώην παίκτης του ΑΟΧ Μπουντόπουλος με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 49’ από κόρνερ του Μπουντόπουλου ο Αναστασάκος με ωραία κίνηση σκόραρε για το 2-0. Στο 67’ από σέντρα του Παπαχρήστου ο Ηλιόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 3-0 και στο 87’ από κεφαλιά-πάσα του πρώην παίκτη του Κισσαμικού Γιαννίτση ο Ν. Αρσενίεβιτς σημείωσε το τελικό 4-0.

Ο ΑΟΧ απείλησε στο 77’ και στο 90+2’ με τον Σταματή. Στην πρώτη περίπτωση το σουτ του κατέληξε ψηλά άουτ και στη δεύτερη απομάκρυναν στη γραμμή οι αμυντικοί.

Σπάρτη (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Σιώπης, Παπαχρήστος, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Κατσίκης (59′ Αναστασόπουλος), Μπανούσης, Ν. Αρσενίεβιτς, Οικονομόπουλος, Αναστασάκος (63′Ηλιόπουλος), Μπουντόπουλος (70′ Φ. Αρσενίεβιτς).

ΑΟ Χανιά (Αντώνης Δρακόπουλος): Αθανασίου, Ζέρης, Θεολόγου, Ηρακλής, Νικολόπουλος, Γκεμίσης, Φουρλάνος, Μάνιας (63′ Αποστολόπουλος), Σιάννης (51′ Λύρας), Τσουκάνης (59′ Δαμιανάκης), Σταματής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook