Τώρα οι μπάλες και παιχνίδια των παιδιών σας, δεν θα “κυκλοφορούν” ανεξέλεγκτα σ’ όλο το σπίτι. Ο πιο πρωτότυπος αποθηκευτικός χώρος θα σας λύσει τα χέρια!

Οργάνωση τώρα!

Πρακτικά, εύκολα και χωρίς να καταλαμβάνουμε πολύ χώρο!

Είστε γονείς ή αθλητικοί τύποι? Γίνετε ένας χαμός με τις μπάλες ή τα λούτρινα παιχνίδια?

Οργανώστε τα σε μια στήλη-καλάθι…. με σχοινί-λάστιχο! Έτσι και αποθηκεύεις και το βρίσκεις στην στιγμή.

ΥΛΙΚΑ:  Κόλλα ξύλου, βίδες, τρυπάνι ξύλου 10mm, ελαστικό σχοινί με το μέτρο, πλαστικά σκαφάκια (προαιρετικά), άγκιστρα, ούπα και στριφώνια.

ΕΡΓΑΛΕΙΑ:  Σέγα ή φαλτσοπρίονο, δραπανοκατσάβιδο, γωνία μαραγκού.

Χρησιμοποίησε ότι ξύλο επιθυμείς ακόμα και παλέτα. Ανάλογα τις ανάγκες σου κόψε το ξύλο στις διαστάσεις που θες. Σου προτείνουμε να δουλέψεις πιο εύκολα με ένα φαλτσοπρίονο όπως της Einhell TH-MS 2513L με 153€.

Θέλεις μια ορθογώνια βάση και δύο πλαϊνά. Σχηματίζεις δηλαδή ένα ανάποδο «Π».

Με την γωνία μαραγκού παίρνεις τις ορθές γωνίες και αφού σημαδεύσεις περνάς ξυλόκολλα και βιδώνεις. Στο πάνω μέρος, απλά ενώνεις το άνοιγμα με δυο μέρη ξύλου «πηχάκια» σχηματίζοντας ένα κενό πλαίσιο.

Το εξωτερικό πηχάκι θα το διαμορφώσεις για την στήριξη των λάστιχων. Σχοινί-λάστιχο θα βρεις με 1,40€/m. Με ένα δραπανοκατσάβιδο, όπως της Skil 6110AA με μόλις 39,90 €, θα διαπεράσεις την πάνω του μεριά τόσες φορές όσες και τα λάστιχα που χρειάζεσαι κάνοντας το ίδιο πράγμα  και στην βάση του καλαθιού δημιουργώντας «κάγκελα» από λάστιχα. Θα τα στερεώσεις κάνοντας κόμπο εξωτερικά.

Προαιρετικά μπορείς να βιδώσεις σκαφάκια πλαστικά για μικρότερα μπαλάκια στο πλαινό μέρος. Επίσης, αν το επιθυμείς μπορεί να βιδωθεί στο τοίχο με δύο πηχάκια, ούπα και στριφώνια.

Οσο δουλεύεις οποιοδήποτε project όχι μόνο αυτό κοίτα την ασφάλεια σου. Γυαλιά προστασίας Portwest PW33 διάφανα με μόλις 2,36€ και γάντια Delta Plus VE712 αξίας 1,36€.

Φωτεινάκης Store…είναι απλό!

Α. Γογονή 142, Χανιά
Τηλ.: 28210 99048-9
email: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook