Η Μαριάντα Πιερίδη ανεβαίνει για μία ακόμα φορά στο \”ρίνγκ\” του τραγουδιού, δηλώνει πανέτοιμη να ρίξει \”μπουνιές\” σε όποιον την ενοχλεί ενώ εξομολογείται ότι \”έχει το σύνδρομο \”η νύφη το΄σκασε\”. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town η Μαριάντα Πιερίδη μιλάει για τη σχέση της με το γάμο καθώς ήδη έχει παντρευτεί δύο φορές. \”Ο ένας γάμος κράτησε τέσσερις μήνες και έξι μήνες ο άλλος. (…) Γι΄αυτό και τρενάρω την επισημοποίηση του τρίτου, γιατί φοβάμαι ότι πάσχω τελικά από το σύνδρομο \”η νύφη το΄σκασε\”.

\"\"

Η Μαριάντα Πιερίδη απάντησε και στην ερώτηση αν έχει κάνει πάνω της κάποιες αλλαγές. \”Ναι, αλλά όχι αισθητικές. Δεν πρόκειται να κάνω ποτέ μου αισθητικές επεμβάσεις. Δεν με ενοχλεί τίποτα επάνω μου και δεν θέλω να πειράξω τίποτα. Το ότι έχω ένα καρούμπαλο στη μύτη μού αρέσει. Όπως και το ότι έχω λίγο πριονωτά δόντια.\”

\"\"

Όσο για εάν έχει κάποιο μέτρο ως προς το πόσο σέξι μπορεί να είναι οι εμφανίσεις της:\” Έχω πάντα για κριτήριο το πώς θα αισθανόμουν ή θα προσβαλλόμουν αν ήμουν εγώ πελάτισσα. Προσπαθώ να μην κάνω κάτι που θα με ενοχλούσε αν ήμουν εγώ από κάτω\”.

\"\"

Και βέβαια καθώς η φωτογράφιση της έγινε πάνω σε ρίνγκ ήταν λογικό να υπάρχει η ακόλουθη ερώτηση. Υπάρχουν άνθρωποι που θα τους την έσκαγες στη μούρη; \”Εύκολα. Και μιλάω για άτομα μέσα από τη δουλειά μας. Όταν κάποιος με ενοχλεί σταθερά και επαναλαμβανόμενα, αν δεν το βγάλω από μέσα μου, θα σκάσω\”.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook